E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporNefes kesen maçta gülen taraf Milli Takım!---

Nefes kesen maçta gülen taraf Milli Takım!

Nefes kesen maçta gülen taraf Milli Takım!
11 Ekim 2021 - 23:45 borsagundem.com

Türkiye, deplasmanda Letonya'yı son saniye golüyle 2-1 yendi

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 8. maçında Türkiye, deplasmanda Letonya'yı 2-1 yendi. Ay-Yıldızlılar son saniyede Burak Yılmaz'ın penaltıdan attığı golle Dünya Kupası umudunu son maçlara taşıdı.

Bu sonucun ardından puanımızı 15'e yükseltirken 2. Norveç'le aramızdaki 2 puanlık farkı koruduk. Türkiye son iki maçında Cebelitarık ve Karadağ'la karşılaşacakken Norveç ise Letonya ve Hollanda'yla oynayacak.

Norveç karşısında büyük bir fırsatı tepen A Milli Takım, Letonya deplasmanında son saniyede Burak Yılmaz'ın penaltıdan attığı golle güldü.

SON SANİYEDE GÜLDÜK

Karşılaşma boyunca rakip kalede fazla etkili olamayan A Milli Takım, 70. dakikada Merih Demiral'ın kendi kalesine attığı golle geriye düştü. 65. dakikada oyuna dahil olan Serdar Dursun, ilk milli maçında 76. dakikada golünü atarak skora dengeyi getirdi. 90+9. dakikada Burak Yılmaz penaltıdan attığı golle galibiyeti getirdi.

Trabzonspor'a Fenerbahçe maçı öncesi kötü haber!

 

Fenerbahçe'den eski takım arkadaşını transfer ediyor!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Diplomasız cumbaba12 Ekim 2021 13:53

    Maçı hakemlerle kazandık futbol oynayarak değil kesinlikle.

  • CGÜÇLÜTÜRK12 Ekim 2021 09:25

    GÜZEL OYNADIK. VE KAZANILDI.

  • Can er12 Ekim 2021 13:54

    He he çok ğüzel oynadılar sahtekar burak sayesinde kazandık demede.

  • Burak12 Ekim 2021 00:06

    Formalite macinda sevindik....vah...vah..ne de guzel oynadik.. dunya kupasi bizim icin..hayal..bu kadro..ile olmaz avrupali guya bizim yildizlarmis...poh.poh..avrupa bunlara nasil para verir anlamis degilim.hele hele burak yilmaz ne kadar itici.

  • Bulent12 Ekim 2021 00:01

    Eyvah..sabaha kadar tv.geyik muhabbeti.artik biz milli takimi unuttuk..cunku onlar rezil..hayret zanki dunya kupasi aldik..kimse oyundan bahsetmiyor.kimse.kucuk lolipop sekerinden bahsediyor..bu kadar imkana ragmen..yaziklar olsun.

  • Gur11 Ekim 2021 23:57

    KUNTZ isi gercekten ZOR.. cok kisi.cizmesi Gerek.hele burak a nasil bu kadar tahammul ediyor.. hakan.. caglari.. caneri. Tv..de ove.. ove..bitiremiyorlar..arkadas ben izliyorum benmi korum onlarmi pompaliyor sasirdim..sondakkikada penalti atmis 3 degil 43 puna alsan ne YAZAR...oyun..yok..oyun..uyum.yok..4 pas yok..yine avutacaklar milleti..ama benim KUNTZ guvenim var..isine hic bir turk karistirmayacak...