E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemNATO'dan Baykar'a sürpriz ziyaret---

NATO'dan Baykar'a sürpriz ziyaret

NATO'dan Baykar'a sürpriz ziyaret
16 Haziran 2022 - 23:13 borsagundem.com

NATO'dan Baykar'a gerçekleştirdiği sürpriz ziyarette İHA ve SİHA'ların sunumu yapıldı

NATO Parlamenter Asamblesi Siyasi Komisyon ile Akdeniz ve Orta Doğu Özel Grubu da bu başarının merkezi olan Baykar'a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Dünya lideri SİHA'ları ve Milli Teknoloji Hamlesi'ni Selçuk Bayraktar'ın sunumuyla dinlediler.

Baykar'ın geliştirdiği TB2, TSK’nın Suriye ve Kuzey Irak’taki operasyonlarda, Karabağ ve Ukrayna’da ‘savaşın dengesini değiştiren’ unsur olarak boy gösterdi. İHA ve SİHA'ların bu başarısı tüm dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor.

NATO Parlamenter Asamblesi Siyasi Komisyon ile Akdeniz ve Orta Doğu Özel Grubu, Türkiye'nin milli ve özgün olarak İHA, SİHA, TİHA ve İnsansız Savaş Uçağı Kızılelma'yı geliştiren Baykar'a süpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

BAYKAR ZİYARETİ SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Baykar, süpriz ziyareti resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Twitter'dan yapılan paylaşımda, "NATO Parlamenter Asamblesi Siyasi Komisyon ile Akdeniz ve Orta Doğu Özel Grubu'nu, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi'nde ağırladık. Baykar'ın milli ve özgün olarak geliştirdiği, sınıfında dünya lideri olan İHA'larımızı ve Milli Teknoloji Hamlesi'ni anlattık" ifadelerine yer verildi.

Bayraktar paylaştı: Kızılelma renklendi

 

Selçuk Bayraktar açıkladı: Yeni hedef taksi drone

 

Baykar'ın insansız savaş uçağına Ukrayna motoru

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dikkatli olun17 Ekim 2022 09:05

    Bu nato zamanında nato üyesi olduğumuz halde toprak bütünlüğümüze saygı duymayıp önümüze sözde kurdistan haritasını koydu. Unutmadık. güvenmeyin bakıp gitsinler. Proje veri foto bile paylaşmayın. Sabotajlara veri casusluğuna heklenmelere karşı ayık olun. 

  • vatandaş17 Haziran 2022 15:15

    TAİ mizin Anka ve Aksunguru neden anlatılmıyor. Bunlarda yerli ve milli devlet malı ve çok iyiler. Baykarı öne çıkararak bunları geri plana itmek hiç de doğru değil Her ikiside bu ülkenin medar iftarıdır.