E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriNakit isteyenlere kredi bayramı---

Nakit isteyenlere kredi bayramı

Nakit isteyenlere kredi bayramı
27 Temmuz 2013 - 09:57 borsagundem.com

İş Bankası geleneksel bayram kredisini hizmete soktu.. 35.000 TL’ye kadar kredi seçeneği...

Türkiye İş Bankası, bu yıl da bayram öncesinde sunduğu “Geleneksel Bayram Kredisi” ile nakde ihtiyaç duyan müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor. İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi’nden serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ile emekliler, aylık %0,80’den başlayan faiz oranlarıyla 60 ay vadeye ve 35.000 TL’ye kadar farklı kredi seçenekleriyle yararlanabiliyor.
Krediye başvurmak ve hemen cevabını almak isteyen müşteriler Anında Bankacılık Kanalları (Bankamatikler, İnternet Şubesi, 0850 724 0 724 no’lu Telefon Şubesi, İşCep, İşPad, İşWap) aracılığıyla kolayca başvuruda bulunabiliyor. SMS ile başvurmak isteyenlerse NAKİT, TC KİMLİK NO, KREDİ TUTARI, AYLIK GELİRLERİNİ aralarında boşluk bırakarak 4402’ye gönderebiliyor. Başvuruların cevabı hangi kanaldan başvurulduğuna bakılmaksızın hemen cep telefonlarına geliyor.
Geleneksel Bayram Kredisi ile ilgili detaylı bilgiye isbank.com.tr’den, 0850 724 0 724 no’lu Telefon Şubesi’nden ve İş Bankası Şubeleri’nden ulaşılabiliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)