E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMustafa Cengiz yoğun bakıma kaldırıldı---

Mustafa Cengiz yoğun bakıma kaldırıldı

Mustafa Cengiz yoğun bakıma kaldırıldı
02 Eylül 2021 - 12:51 borsagundem.com

Eski Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, evde fenalaştı, hastaneye kaldırıldı. Tedavi yoğun bakımda sürüyor. Oğlu Sarper Cengiz son durum hakkında bilgi verdi.

Bu sabah evinde fenalaşan Galatasaray'ın eski başkanı Cengiz, hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Mustafa Cengiz için önümüzdeki 48 saatin kritik olduğu öğrenildi.

Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Mustafa Cengiz'in oğlu Sarper Cengiz, önümüzdeki 48 saatin çok kritik olduğunu ifade etti.

Mustafa Cengiz’in oğlu Sarper Cengiz açıklamasında şunları söyledi:

Önümüzdeki 48 saat çok önemli. Bir atak geçirdi. Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Doktorlar da önümüzdeki 48 saatin belirleyici olduğunu söylüyor. Destek olan herkese çok teşekkür ederiz.

Mustafa Cengiz'in sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yapan Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Yeşim Eralp, şu bilgileri verdi: 

Hastamız Mustafa Cengiz, evinde geçirdiği rahatsızlık sonrasında hastanemize getirilmiş olup, planlanan işlemler sırasında nöbet geçirmiştir. Kendisine acilen müdahale yapılmış ve durumu çok hızlı olarak kontrol altına alınmıştır. Yapılan ilk değerlendirilmelerinde yaşamını tehdit eden bir bulgu saptanmayan Sayın Cengiz, halen yatan hasta servisinde takip altındadır.

Sarı-kırmızılıların 37. başkanı olan Mustafa Cengiz, 2018'de Dursun Özbek'in yerine göreve geldi ve iki ayrı dönemde Galatasaray'a başkanlık yaptı.

Mustafa Cengiz'in beyninde tümör tespit edildi

Galatasaray’dan Türkiye'nin ilk NFT koleksiyonu

Fenerbahçe iki Alman futbolcuyu İstanbul’a getirdi!

Fenerbahçe'de yeni golcüyle anlaşma tamam!

Falcao'nun zararı 150 milyon!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.