E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıMusk’ın manipüle ettiği Dogecoin’de sert düşüş---

Musk’ın manipüle ettiği Dogecoin’de sert düşüş

Musk’ın manipüle ettiği Dogecoin’de sert düşüş
30 Ocak 2021 - 12:18 borsagundem.com

Kripto paralarda sert fiyat hareketleri devam ediyor. Bitcoin sonrası altcoinlerde olağandışı fiyat hareketleri yaşanıyor

Reddit kullanıcılarının organize olması ve Elon Musk'ın desteğiyle yükselen Dogecoin, bugün yüzde 42 düştü. Hafta içi zirvesine göre düşüş ise yüzde 60'ı buldu.

Kripto para piyasasında son günlerin en dikkat çeken yükselişi Dogecoin'de yaşanmıştı. Reddit'te SatoshiStreetBets isimli alt forumda kullanıcıların organize şekilde Dogecoin alması ve Elon Musk'ın buna Twitter üzerinden destek vermesiyle kripto paranın fiyatı 0.008 dolardan 0.075 dolara yükselmişti.

Yani 1.5 günde yüzde 800'ü aşan bir yükseliş yaşandı. Bugün ise Dogecoin'de sert bir düşüş yaşanıyor. Son 24 saatte Dogecoin fiyatı yüzde 42'lik düşüşle 0.030 dolara geriledi. Zirveye göre düşüş ise yüzde 60'ı buldu.

Dün yine Elon Musk'ın Twitter profiline #bitcoin ibaresini eklemesiyle yüzde 18 yükselerek 37.900 doları aşan Bitcoin ise 34.280 dolardan işlem görüyor. Son 3 gündür Elon Musk'ın müdahaleleriyle büyük oynaklıkların yaşandığı kripto para piyasasında bugün normal fiyatlamalara dönülerek bir dengelenme yaşanması bekleniyor. Bu sebeple fiyat gelişmeleri yakından takip edilecek.

Dogecoin bir günde yüzde 812 yükseldi

Borsalarda son 13 haftanın en kötü performansı

Hisse bazında hareketler artacak

Altın fiyatlarında yeni rekor bekleniyor

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALEVİ DİNİNDENİM30 Ocak 2021 18:46

      Bu coinler bir zamanlar bankalardan fazla faiz veren “banker bilo gibi” belkide bu benim kuruntum ve cehaletim.Umarım gelecek zaman bir çok insanın canı yanmaz. Dinimiz Alevi dinin piri Bektaşi Veli “Dili, dini , rengi ne olursa olsun ; iyiler iyidir.” der.Tüm iyi insanlara bol kazanç diliyorum.  

  • Bağımsız Düşüce30 Ocak 2021 16:00

    Kolay para kazanmak isteyen , parayı kolay kaybeder !!!  Kripto para yeni nesil ponzi yani saadet zinciri dir ! Üreten kim belli değil , Hangi kanuna tabi belli değil , Güvenliği belli değil , Fiyat oluşumu belli değil ama Pazarlayan Çooook !!! Bugün kripto para piyasası çökse kime derdini anlatacaksın ? Kimle muhatap olacaksın ???  Alınteri ile KUMAR OYNAMAYIN canınız çook yanar  !

  • Bika30 Ocak 2021 15:44

    Kumar ve saadet zincirine düşkünlük yayılmakta.

  • AhmetK30 Ocak 2021 13:07

    Boyle komik nedenlerle anormal hareket eden şeye yatırım aracı denmez, akıllı olun bu tarz enstrumanlara sizi üzecek bakiyelerle yatırım yapmayın. Tam kumar gibiler

  • oktaydoğaner30 Ocak 2021 13:02

    itin (MUSK) duası kabul olsagökten kemik yağardı.