E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMüjdat Gezen Sanat Merkezi kundakçısı gözaltında---

Müjdat Gezen Sanat Merkezi kundakçısı gözaltında

Müjdat Gezen Sanat Merkezi kundakçısı gözaltında
23 Şubat 2017 - 18:54 borsagundem.com

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan saldırgan hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarılmıştı. Zanlı yeniden gözaltına alındı

Müjdat Gezen Sanat Merkezi kundakçısı Mehmet Ali Aligül tekrar gözaltına alındı.

Kadıköy'deki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni kundaklayan şüpheli Mehmet Ali Aligül tutuklama talebiyle sevk edildiği mahkemeden serbest bırakılmıştı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Tosun'un talimatı doğrultusunda savcılık serbest bırakılma kararına itriaz etti. Savcılığın itirazı üzerine Mehmet Ali Aligül hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nin kundaklanmasıyla ilgili gözaltına alınan Mehmet Ali G. adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Zanlı çıkışta, "Abdulhamid Han'ın torununa laf söylediği için yaptım" demişti.

VALİ ŞAHİN: TERÖR BAĞLANTISI YOK
İstanbul Valisi Vasip Şahin de saldırgan ile ilgili açıklamasında herhangi bir terör bağlantısı olmadığını söyleyerek, "Alkollü bir şahıs. Minibüs şoförü araştırmamız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yeni Turkiye 23 Şubat 2017 23:28

    Hem Osmanlı hayranı hem alkollü.Tam bir yalan .Maksat alkol alanları suçlu potansiyeli olarak göstermek.Böyle adamlar bırakılıyor.SM.de paylaşılan yazıdan dolayı insanlar gözaltına alınıp hapis yatıyor.Buna da Adalet deniyor.

  • Hukuk23 Şubat 2017 22:51

    Adam düpedüz terör estirmiş, terör örgütüyle bağlantıya gerek var mı, ancak hakimin bu magandayı serbest bırakması ülkemizde hukukun kimin için varolduğu hakkında soru ilareti doğuruyor. Şimdi vaşja biri çıkıp nasılsa gakim amca serbest bırakır diye bsşka teri kundaklarsa ne olur. Yanına kar mı kalacak?

  • psiko23 Şubat 2017 22:48

    iyi bundan sonra üşürsem önüme gelen yeri yakıp ısınırım.

  • ayıp 23 Şubat 2017 22:02

    millet ses çıkarmasa gündem olmasa bir daha almazlar içeri. Bizim bilmediğimiz neler döndü geçen dönemlerde allah bilir

  • KILIÇ23 Şubat 2017 22:01

    BU ADALET BU ÜLKEYE YAKIŞMIYOR ADAM ALENEN YAKIP YIKIYOR HAKİM BEY AFERİN SENİ SALIVERDİM DİYOR YAKALAYIN BUNU DİYOR ÇOK KOMİK VE YÜZ KARASI BİR OLAYDIR.SUÇU VE SUÇLUYU HAKİMLERE ÖGRETMEK LAZIM.

  • Mg23 Şubat 2017 21:17

    Yakıştı.

  • Cn23 Şubat 2017 21:12

    Kundakçıya basarilarindan dolati plaket verilirse hiç sasmam

  • Avukat23 Şubat 2017 19:59

    Böylece kundakçılığın suç olmadığını öğrenmiş olduk. Kundakçılık nedeni ile hüküm giyen suçluların yerinde olsam hiç vakit geçirmeden tazminat davası açarım.

  • KIZILBAŞ MİLLETİNDEN ALEVİ DİNİNDENİM23 Şubat 2017 19:50

    ADALETİN BUYSA HAKİM YARİN SENİN EVİNDE KUNDAKLANDIĞINDA KUNDAKLAYANI SERBEST BIRAKIRSIN.HAKİM BU KARARI İLE MİLLETVEKİLLİĞİNİ GARANTİLEDİ.YAZIKLAR OLSUN.BU VERİLEN KARARI KINIYORUM.

  • Cego23 Şubat 2017 19:38

    Demekki ülkemizde kundaklama suç teşkil etmiyor. Ne kadar güzel.

  • Sorgulayan vatandaş.23 Şubat 2017 19:36

    Sözde manevi değerler adına terör yapan şahsın "alkollüydü" şeklinde tarif edilip, sucunun küçümsenmesi hiç garibinize gitmedi mi? Bir ülke düşünün ki canı sıkılan istediği yeri kundaklıyor. Var mı böyle bir dünya?

  • KIZILBAŞ MİLLETİNDEN ALEVİ DİNİNDENİM23 Şubat 2017 19:15

    ADALETİN BUYSA HAKİM YARİN SENİN EVİNDE KUNDAKLANDIĞINDA KUNDAKLAYANI SERBEST BIRAKIRSIN.HAKİM BU KARARI İLE MİLLETVEKİLLİĞİNİ GARANTİLEDİ.YAZIKLAR OLSUN.BU VERİLEN KARARI KINIYORUM.

  • buna mı evet diyecez23 Şubat 2017 19:10

    bu referandumdan evet çıkarsa allah hepimizin yardımcısı olsun. En ufak eleştiride Işid gibi yakarlar bunlar