E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce'den sahte broşür tepkisi---

Muharrem İnce'den sahte broşür tepkisi

Muharrem İnce'den sahte broşür tepkisi
22 Haziran 2018 - 18:30 borsagundem.com

Muharrem İnce, Ankara'da dağıtıldığı iddia edilen ve sosyal medyada paylaşılan sahte broşürlere sert tepki gösterdi

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Ankara'da vatandaşlara hitap etti.

Muharrem İnce, "Artık yeni bir dönem başlıyor. Artık milletvekilleri lojmanlarda oturmayacak, halkın arasında oturacak. Gitti kendisi Keçiören’de Subay evlerinde oturdu. Milletvekillerinin de lojmanlarını kapattı. Aa sonra bir baktık, Çankaya Köşkünü de beğenmedi, 1150 odalı saray yaptırdı kendine. O da yetmedi Marmaris’te 300 odalı yazlık saray. Sarayperest. Cumhurbaşkanı olduğumda Marmaris’teki yazlık sarayı engellilere vereceğim." dedi.

İnce, "Terör ile mücadele amansız bir şekilde devam edecek, Türkiye bugün Dünya Kupası'nda oynayamıyor. Spora siyaseti karıştırdı. 100 gün içerisinde Suriye'ye büyükelçi atayacağız. Davulla turnayla memleketlerine göçndereceğiz." diye konuştu.

''KALABALIĞI GÖRÜYOR''

"Askeri okullarda FETÖ'cü var diye kapattılar" diyen İnce, "Erdoğan neden saçmalalıyor diyorum son günlerde, böyle kalabalığı görünce kim saçmalamaz" ifadesini kullandı. 

İnce ''Bu 106. mitingimiz ama görüyorum ki buradan ucu görünmüyor kalabalığın. Bu miting gördüğüm en sıkışık miting. Bundan daha sıkışık bir miting görmedim ben'' şeklinde konuştu.

BROŞÜR TEPKİSİ

Üç tane kurum, biri AA, biri TRT, öbürü de YSK. Cumhurbaşkanı olacağımı biliyorum. Ama bu üç kurumun yöneticisini yargıya göndereceğim. Ankara’da bugün bir şey yapmışlar, üstüne CHP logosu basmışlar, “türbanı kaldıracağım, şunu yardımcı yapacağım” gibi bunlar nasıl insan bunlar nasıl Müslüman anlamış değilim. “Biz gelince türbana son” yazmış, CHP Ankara Gençlik Örgütü yazmış… Bunu yazan ahlaksıza sesleniyorum, bunu yazan terbiyesize, bunu yazan namussuza sesleniyorum. Bunlar sahtekar, bunlar yalancı, bunları bırak Müslüman olmayı bunlar insan bile değil. Bu broşürlerin benimle ve CHP ile hiçbir ilgisi yoktur. Bunlar paçavradır.

Şu anda yurtdışına gitseniz THY’den Ankara’dan gidemezsiniz. Anadolujet ile gidersiniz. Benim cumhurbaşkanlığımda başkent Ankara’yı kimse cezalandıramaz, THY çalışacak Ankara’ya.

''ASKERİ LİSELERİ AÇACAĞIZ''

İnce askeri okulların açılacağını vurgulayarak ''Türkiye'deki hakimlerin üçte biri FETÖ'cü o zaman hukuk fakültelerini de mi kapatacağız? Askeri liseleri açacağız söz. Polislere, öğremenlere, hemşirelere, din görevlilerine ek göstergeyi vereceğiz. Vem

Evlerinin statüme olaraö belirleyeceğiz. Seçilir seçilmez 100 gün içerisinde Avrupa Birliği'nin başkentlerini turlayacağımç. Avrupa Birliği hedefimiz öncelikli hedefimiz haline gelecek. Hangi ünüversiteyi bölmüşlerse o ünüversiteyi yeniden birleştireceğiz.'' ifadelerini kullandı.

6

''Aziz milletimiz pazar akşamı önünde iki seçenek var. Erdoğan gelirse ne olur, İnce gelirse ne olur?'' diyen İnce, ''Erdoğan gelirse faizler yükselir, dolar yükseklir, beton ekonomisi devam eder, Suriyeliler gelmeye devam eder. Erdoğan gelirse telefonların dinlenmeye devam eder, kindar nesiller yetirştirir. İnce gelirse dolar düşer, kardeş nesiller yetişir, Suriyeliler evlerine döner, mutfak nefes alır.'' diye devam etti.

Muharrem İnce ''Doları 1.30'dan aldın 4.70 yaptın ustasın, Allah'tan ustasın yani. Şimdi büyük ustalık dönemi olacakmış, bence onun emeklilik dönemine ihtiyacı var, emeklilik.'' dedi.

''SENİN İÇİN MİTİNGİMİ İPTAL EDERİM, GEL KARŞIMA ÇIK''

Muharrem İnce Erdoğan'a ise ''Erdoğan diyorsun ki ben liderim bana da çırak diyorsun. Yarın akşam son akaşam, cesaretin varsa bilgin varsa gel yarın akşam çık televizyona karşıma. Ankara'da olmuş 2  milyon kişi. İstanbul'da 5 mi olur 6 mı olur bilmiyorum. Sana teklifim şu, istersen yarın mitingimi bile iptal ederim senin için. Gel karşıma çık bir televizyonda tartışalım.'' şeklinde seslendi.

harekat

KÖPRÜ TARTIŞMASI

Şimdi son günlerin bir modası var, Erdoğan ile benim aramda bir köprü polemiği var. Ben dedim ki, Demirel’in yaptığı birinci köprüden 11 liraya geçiyoruz; gidiş geliş 11 lira. Erdoğan’ınkinden 114 gidiş, 114 geliş 228 lira. Demirel’in yaptığı köprü bayramlarda bedava, Erdoğan’ınki parayla. Demirel’in yaptığı köprünün geliri hazineye gidiyor, Erdoğan’ın yaptığı köprünün geliri yabancı şirketlere gidiyor. Gerçekten zavallı ya, bana diyor ki; “Paran varsa geç, ne konuşuyorsun” Erdoğan, ben milletvekiliyim benim param var, benim param var ben geçerim de kamyoncu nasıl geçecek kamyoncu? Benim derdim kamyoncu, o nasıl geçecek? Yani diyor ki, “parası olan geçsin” diyor. Yakında şunu derse şaşırmayın “parası olan hastalansın”. Bu kafadaki bir adamdan kurtulmamız lazım.

Ne diyor? Millet Bahçesi yapıyormuş. Mübarek sen Türkiye’nin, bırak Türkiye’nin dünyanın en büyük millet bahçelerinden biri olan Atatürk Orman Çiftliği’ne saray yaptın. Ne millet bahçesi?
İnce  kalite vurgusu yaparak ''Yeni dönemde en fazla duyacağınız sözcüklerden birisi kalite olacak. Yol yapıyor yol çöküyor kalite yok. Hastane yapıyor hemşire yok. En çok duyacağınız sözcüklerden birisi huzur olacak barış olacak. Hemen barışacağız, ekonomik olarak büyüyeceğiz, adil bölüşeceğiz. Yeni dönemde marka sözcüğünü duyacaksınız. Türkiye'de bir Denizli'de bir Bursa'da bir İstanbul'da moda tasarım akademisi kuracağız.'' ifadelerini kullandı.

GELİN VE DAMAT DA TANDOĞAN'DA

İnce kalabalığın arasındaki gelin ile damadı görünce  ''Mitingime bebekler geldi, engelli kardeşlerim geldi, hastalar geldi ama gelinle damat ilk defa geldi. Çok teşekkür ediyorum Allah mesut etsin. Cumhurbaşkanı olunca evlerine kahve içmeye gideceğim.'' dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (26)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ne cabuk unuttunuz23 Haziran 2018 00:27

    Cengizin millete kufur ettiginde cok sevinmistiniz

  • SsS23 Haziran 2018 00:18

    Şu spk denen fetöcü,ky düşmanı kurumu inceleyin.Biz mağdurların hakkını faiziyle geri verin...

  • recai22 Haziran 2018 23:13

    demokrasiden bahseden kilictaroglu oturduga koltuga nasil getiridigini ne cabuk unutmus baykali katakulli ile baskanliktan alip ilegal yolla kilictaroglunu getirdiler simdide türkiyeye demokrasi getirecegiz diye yirtiyorlar buna ancak kuslar inanir o kuslarda kendini biliyor 24 haziranda demokrasi tokatini millet sandikta vuracak CHP,ye..

  • mehmet yılmaz22 Haziran 2018 22:33

    chpde ASKERE POLİSE VE DEVLETE küfür etmeyen milletvekili varmıdır.

  • POLİS22 Haziran 2018 23:19

    AYNI KÜFÜRÜ İNCEYE İADE EDİYORUM.O OLAGAN DIŞI VARLIK DEGİL.

  • 1. Meclis22 Haziran 2018 22:55

    mehmet yılmaz efendi saçmalık rekoru kıran bir yorum yapmışsın :) Bu çok cahil olmandan kaynaklanıyor muhtemelen.

  • Vatandaş22 Haziran 2018 22:20

    Emekli, KILIÇ, munci rumuzlu kardeşlerim, üretici kazanıyor olsa canım feda. Kazanan sadece stokçular ve komisyoncular, daha kötüsü tarım yapmamıza engel olan yabancı ülkeler.

  • 67 yaşında bir vatandaş22 Haziran 2018 21:44

    Ülkemizin geleceği olan sevgili gençler geleceğinize sahip çıkmak zorundasınız, görünen köy kılavuz istemez, 24 Haziran da sonuçlar kesinlikle belli olmalı, çok iyi düşünerek kararınızı verin, zira sonuçlar 8 Temmuza kalacak olursa beni beklemeyin.

  • İbo22 Haziran 2018 20:58

    İNCENİN KENDİSİ SAHTE KEMALLERİ KANDIR MUSLUMANLARI KANDIRAMASIN PAZAR AKSAMI BALKONUN ALTINAGELİRSIN RTE

  • Saf Millet22 Haziran 2018 20:34

    AKP seçmeni ne haliniz varsa görün! File soğan kilosu 9 TL, dökme soğan 6.25 TL, file patates kilosu 6 TL, dökme soğan 5 TL, limon 9 TL, domates 6 TL. Mutlu iseniz devam, mutlu değilseniz tamam. Deniz bitti, devam derseniz diktatörlük başlıyor ve geleceğinizin garantisi için biriktirdiğiniz 3-5 kuruşa dikkat edin! Taptığınız cübbeli hoca Antalya da 5 yıldızlı yatlar ile sefa sürüyor.

  • Mahallenin delisi23 Haziran 2018 01:02

    Boş konuşmayın üreticiyi devlet düşünür mazottan vergiyi azaltır sonra elektriği dağıtım bedeli ödettirmeden verir aradaki komisyoncuların karını kısar böylelikle vatandaş da üreticide kazanır. Osmanlı’da halk enflasyon ile karşılaşmasın ve pahalı ürün almasın diye bir semtten diğer semte ürün sevkiyatı satışı bile kontrollü yapılırdı siz neyin kafasını yaşıyorsunuz??? Asgari ücret ile geçinen kirayı faturaları ödedikten sonra sadece kuru ekmek mi yesin bu mu sizin insanlık anlayışınız burda siyasi konuşmayın bari dürüst olun gerçekten insanı vatandaşı önemsiyor iseniz...

  • emekli22 Haziran 2018 21:09

    sen hiç üretim yaptınmı ne zorluklarla elde ediliyor yarıya düşse bu sefer biz zarar edeceğiz şu anda herkes kazanır maaşlara zam gelince biz birşey demiyoruz bırakında birazda biz kazanalım üretici

  • KILIÇ22 Haziran 2018 20:50

    HİÇ ÜRETİCİYİ DÜŞÜNMÜYORSUN ÜRETİCİ EKİP EKİP DEREYE DÖKTÜ İLK DEFA PARA EDİYOR BIRAKTA BİRAZCIKTA ONLARDA KAZANSIN ÜSTELİK BİR AY ÖNCESİNE KADAR YARI FİYATINDAYDI .ÜRETİCİ KAZANIRSA HEPİMİZ KAZANIRIZ.

  • munci22 Haziran 2018 20:46

    ak parti seçmenini kendiniz gibi saf mı sandınız? 10 nisanda patates üreticisi fiyatı 10 kuruşa düştü diye eylem yaptı. 2 ay geçti patates 5 tl. soğan patates oyunu ile mi seçim kazanacaksınız? bu kadar mı düştünüz?

  • DOLANDIRICI.IHLAS HOLD.PATRONU22 Haziran 2018 20:34

    Oyum insAllah Muharrem beye, dolandirici patronlardan ancak siz hesap sorarsiniz...Allah yardimciniz olsun

  • Bika22 Haziran 2018 20:27

    Ankara ve sahtekarlık deyince aklıma tek isim geliyor. Yaptığı ankette Cumhur ittifakına % 29 oy çıkan zat.

  • KILIÇ22 Haziran 2018 20:20

    24 HAZİRAN SEÇİM BİTER GEÇİM BAŞLAR CHP TOKADINI YİYEN FELEGİ ŞAŞAR ÜLKEM İÇİN REİSTEN BAŞKASI BU HALKI BÜ ÜLKEYİ YÖNETEMEZ İNCEDE PALAVRA BOL AKILLI OLMAK LAZIM .

  • yatırımcı22 Haziran 2018 20:02

    gerçek dünya lideri

  • Halk22 Haziran 2018 19:47

    Küfür yok mu küfür

  • Ak22 Haziran 2018 21:00

    Ince babadan ders AI o ogretim sana kufuru

  • Bika22 Haziran 2018 20:43

    En az 301 işçinin yaşamını kaybettiği Soma’da protestolarla karşılanan zamanın başbakanının ettiği küfür İsrail'den duyulmuş.

  • ALİ22 Haziran 2018 19:30

    DMEDİ DEMEYİN TROLLER SIRLARINI BU KADAR AÇIK EDİYORSA MUHARREM KAZANDI VALLA

  • Sarı22 Haziran 2018 20:18

    Aç tavuk buğday abarı se anladın

  • misafir22 Haziran 2018 19:22

    o broşürleri chp ve iyi parti kendileri basmıştır mağdur görünmek için, akp nin buna ihtiyacı yok yapmaz da.

  • Beyhan22 Haziran 2018 19:18

    15 temmuz u sulandırıp şehitlerimize saygı göstermeyenler ve halkı boş umut ve yalanlarla kandırmaya çalışanlar size oy moy yok size sandığın dibi var

  • Milli Köylü22 Haziran 2018 18:41

    Adam haklı ağalar