E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuharrem İnce: Kılıçdaroğlu'nu yeneceğim---

Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu'nu yeneceğim

Muharrem İnce: Kılıçdaroğlu'nu yeneceğim
29 Ocak 2018 - 13:22 borsagundem.com

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı yine rakip olan Muharrem İnce, Bülent Ecevit'in de İsmet İnönü karşısında seçim kazandığını hatırlatarak meydan okudu

CHP'de hafta sonu yapılacak kurultay için şu ana kadar üç isim adaylık açıklaması yaptı. Eski İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal, eski YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu ve CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Kılıçdaroğlu'na karyı yarışa gireceklerini açıkladı. Daha önce Kılıçdaroğlu ile yarışa giren ancak kaybeden İnce yeniden aday olacağını duyurdu. CHP liderine meydan okuyan İnce, Bülent Ecevit'in de İsmet İnönü karşısında seçim kazandığını hatırlattı.Hedefinin önce CHP'de değişimi sağlamak olduğunu ifade eden İnce, kurultayda seçileceğinden emin olduğunu sözlerine ekledi.

İSMET PAŞA-BÜLENT ECEVİT YARIŞI

Sözcü Gazetesi'nde röportaj veren Muharrem İnce, "Mevcut Genel Başkan'dan farkınız ve iddianız ne olacak?" sorusunu şu yanıtı verdi; "Sayın Genel Başkana teşekkür ediyorum yaptıkları için. Ama 1972'yi düşünmek lazım. 1972 Kurultayı'nda İsmet Paşa'ya oy vermeyen delegeler hiç tanınmayan Bülent Ecevit'e oy verdiler. İsmet Paşa'yı sevmiyorlar mıydı? Hayır, seviyorlardı ama partinin yenilmemesi gerekiyordu. Bunu başardı o günkü delegeler. Ecevit genel başkan oldu, CHP'yi de birinci parti yaptı. CHP'nin yenilenmesi lazım." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Birkan29 Ocak 2018 23:48

    İndir şu Kılıçdaroğlu'nu ik lafı bir araya getiremiyor.Yemi kan lazım,taze kan lazım AKPyi imdirebilmek için sağlam yumruk atmak lazım.

  • YORUMCU29 Ocak 2018 14:27

    Muharrem bey CHP nin makus talihini yenecekmisiniz acaba? sorun Kemal KILIÇDAROĞLU mu? bu söylemi yadırgadım açıkçası... ülkemizin geldiği bu noktada başta militarist geçmişimiz olmak üzere bu sisteme destek veren herksesin katkısı var, buna siz de dahilsiniz... ne yazık ki devlet yönetiminde dini icazet alma noktasına gelmiş bulunuyoruz... bu ülkenin geçmişinde Köy enstitüleri gibi muazzam bir geçmişimiz var, şimdi yozlaşmış eğitim sistemimizle övünüyoruz...