E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMuğla'da turistleri taşıyan safari aracı devrildi: 5 kişi öldü, çok sayıda yaralı var---

Muğla'da turistleri taşıyan safari aracı devrildi: 5 kişi öldü, çok sayıda yaralı var

Muğla'da turistleri taşıyan safari aracı devrildi: 5 kişi öldü, çok sayıda yaralı var
24 Ağustos 2022 - 19:46 borsagundem.com

Muğla'nın Marmaris ilçesinde turistleri taşıyan safari aracı, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi. Turistlerin yola savrulduğu kazada 5 kişi öldü, Türk sürücü ile 3 turist yaralandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde saat 16.35'te Armutalan Mahallesi Datça yolunda meydana gelen kazada, Irak uyruklu turistleri taşıyan ve sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 11 kişilik safari aracı cip, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı.

Son Dakika! Muğla'da turistleri taşıyan safari aracı devrildi: 5 kişi öldü, çok sayıda yaralı var

Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği cip, devrilerek metrelerce sürüklendi. Can pazarının yaşandığı kazada cipte bulunan turistler yola savruldu.

Son Dakika! Muğla'da turistleri taşıyan safari aracı devrildi: 5 kişi öldü, çok sayıda yaralı var

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. 5 kişinin öldüğü kazada, Türk sürücü ile 3 turist yaralandı. Yaralılar ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan araç sürücüsü Murtaza A. polis tarafından gözaltına alındı. Kaza sonrası kapanan Datça-Marmaris Karayolunda Marmaris Adliyesinden Cumhuriyet Savcısı olay yerinde incelemelerde bulundu.

Savcının talimatı sonrası kazada yaşamını yitiren Irak vatandaşları Marmaris Belediyesi Cenaze aracı ile Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Mardin'de 20 kişinin yaşamını yitirdiği kazada yeni görüntüler

 

Gaziantep'teki kazadan önce çekilen yeni görüntüler ortaya çıktı

 

Gaziantep: Trafik kazasına karışan otobüs şoförü tutuklandı

 

Mardin'deki kazada 2 TIR sürücüsü tutuklandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİRİSİ24 Ağustos 2022 21:27

    böyle bir kazada 5 kişinin ölmesi ancak geri kalmış ülkelerde görülür. tatil yörelerindeki jeep safarilerini çoğumuz görmüşüzdür. ufacık araca 10-15 kişi bindirilir, araca binenlerin hiç bir güvenlik önlemi yoktur. araçtan sarkarak, eğlene eğlene gezerler. bu rezilliği tüm görevliler, yani vali, kaymakam, emniyet, jandarma gördüğü halde ses çıkarmazlar. işte bu durum tam da geri kalmış ülkelerde görülür. gelişmiş avrupa ülkelerinde böyle rezillikler görülmez.

  • BİRİSİ25 Ağustos 2022 08:57

    Vatandaş denilen kişi ben hayatımın 30 yılını insanları eğitmek için harcadım. Asıl ülkesine kötülük edenler gerçekleri halktan gizleyenlerle onlara inananlardır. Ben bu safari araçlarından sarkanları görüyorum ve diyorum ki bunu görmeyenler  ve görmemezlikten gelenler asıl bu ülkeye kötülük edenlerdir.

  • Vatandaş 25 Ağustos 2022 08:04

    Ülkesine bu kadar düşmanlık edenleri, ülkesini bu kadar küçük görenleri Allah bildiği gibi yapsın. Onun için gelişmiş ülkelerde sürekli silahlı ölüm olayları oluyor. Okullarda, avmlerde kafasına göre otomatik silah taşıyıp insanlar katlediliyor. Bunlar malesef sözde gelişmiş dediğimiz ülkelerde oluyor. Ama bu ülkelerin insanlıktan nasibini almadığını bir bilsen. Bunların tatihini biraz araştır...