E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiMnuchin ve Kudlow ekonominin düzelmesi için Mayıs ayını işaret etti---

Mnuchin ve Kudlow ekonominin düzelmesi için Mayıs ayını işaret etti

Mnuchin ve Kudlow ekonominin düzelmesi için Mayıs ayını işaret etti
10 Nisan 2020 - 08:02 borsagundem.com

Hazine Bakanı Mnuchin ve Beyaz Saray Ekonomi Danışmanı Kudlow, Mayıs ayında ekonomik faaliyetlerin başlayabileceği görüşünü paylaştı

Trump yönetiminin ekonominin başındaki iki ismi Hazine Bakanı Steven Mnuchin ve Beyaz Saray Ekonomi Danışmanı Larry Kudlow, ABD ekonomisinin Mayıs ayında normal faaliyetler için yeniden açılmaya başlayabileceğini ifade ettiler.

CNBC'ye konuşan Mnuchin, Başkan Trump'ın işletmelerin yeniden açılmaya başlamalarına Mayıs ayında izin verebileceğini belirterek, "Başkan tıbbi konularda rahatlatma hissetiğinde bu kararı alacaktır.

Amerikan şirketleri ve Amerikalı işçilerin yeniden çalışmaya dönebilmeleri için gerekli olan her şeyi yapıyoruz. Faaliyetlerini sürdürmleleri için ihtiyaç duydukları likiditeye sahipler" ifadelerini kullandı. 

Kudlow da Fox Business Network'e yaptığı açıklamada, bir veya iki ay içinde yeniden açılabileceğini belirterek, "Bizim niyetimiz bu yönde" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)