E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMİT'ten Fethi Sekin operasyonu---

MİT'ten Fethi Sekin operasyonu

MİT'ten Fethi Sekin operasyonu
14 Haziran 2023 - 10:06 borsagundem.com

Fethi Sekin'in şehit olduğu saldırının talimatını veren PKK/KCK’nın sözde sorumlusu MİT tarafından etkisiz hale getirildi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), 6 yıl önce polis memuru Fethi Sekin'in şehit olduğu İzmir Adliyesi'ne yönelik saldırının talimatını veren terör örgütü PKK/KCK'nın sözde sorumlularından Abdulkahar Karasaç'ı Irak'ın kuzeyinde etkisiz hale getirdi.

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, polis memuru Fethi Sekin ve zabıt katibi Musa Can'ın şehit olduğu 2017'deki İzmir Adliyesi saldırısının talimatını verdiği belirlenen "Alişer Çiya" kod adlı terörist Abdulkahar Karasaç, MİT tarafından takibe alındı.

Söz konusu saldırının planlayıcılarından olan ve Terörden Arananlar Listesi'nde gri kategoride aranan teröristin, terör örgütü PKK/KCK’nın sözde özel güç biriminde sorumlu düzeyde faaliyet gösterdiği tespit edildi. Terörist Karasaç, MİT'ın Irak'ın kuzeyinde düzenlediği operasyonda etkisizleştirildi.

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde terör faaliyetlerine katılan terörist Abdulkahar Karasaç'ın yurt içine yönelik maket uçak ve dron saldırılarının da planlayıcısı ve uygulayıcısı olduğu bildirildi.

MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde nokta operasyon

 

MİT'ten nokta operasyon, 4 gözaltı: Aralarında kritik bir isim de var

 

MİT'ten Gara'da bir operasyon daha

 

MİT'ten PKK'ya bir darbe daha

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Lala 14 Haziran 2023 16:07

    Masal anlatiyorlar yine. Hdpyi kapatmayanlar, pkknin ortagidir.nokta

  • xyz15 Haziran 2023 08:26

    Ne masalı lan?   Hükümet mi kapatacak hdp yi?  Anayasa mahkemesi mi?  

  • DOĞRU14 Haziran 2023 16:01

    elinize sağlık...

  • Misafir14 Haziran 2023 11:50

    Piyasa kahramanları değil gerçek kahraman Fethi Sekin’e selam olsun

  • Mucise Reis ;(14 Haziran 2023 11:41

    Fethi şehidimizin kürt kökenli olmasından utanan var mı ? meydanlarda kürlter xxx dir diyen tayfa nerede ? Allah vatanı için askerlik yapan, çürük rapor almayan, Allah inancı olan insanlarımızı daim kılsın. oynar başlıklılar  oynayıp tarafını anlık değiştirebiliyor, kanarak, kandırılarak... Her şehit bir can, bir ana kuzucu bir vatan evladı. Hiç biri birbirinden üstün değil Allah katında. Bizim ülkemizde de böyle olmalı her şehit...

  • baran14 Haziran 2023 15:21

    pkk liderleri millet ittiakını desteklerekn kesinlikle bildikleri varmış demek ki. Diyelim ki taktik gerei böyle yaptılar ki değil. Chp lideri ağzını açıp bunlara  neden bir tek laf etmiyor?  Siz kimsiniz ki biz siden destek mestek istemiyoruz dahi dşiyemiyor. Bunu diyemediği gibi yine Ak partiye çatıyor. bu angutluktur.

  • baran14 Haziran 2023 15:17

    Şehitlik kutsaldır ona ulaşabilen çok büyük bir makama erişmiş demektir.  Şimdiki fetoş pkk soytarıları ki buralarda mevcut bunlardan  şehitlik makamını kabul etmiyor. Bunlar kendilerinden menkuş içi boşaltılmış  bir İslam anlayışı ile toplumu yozlaştırmaya devam ediyor.  15 temmuz da nasıl bir fitne odağı çökertilmesine rağmen mücadele asla bitmiş değil. Özellkle liselerde ateis propaganda devam ediyor.  Bu nesil i ruhsuzlaştırma saptırma gayretleri tüm hızı ile devam ediyor.  Buna rağmen aklını çalıştıran Allah a sıınan  bu fitnelerden korunur.  Allah a zorluk atfetmeyin Ol deyince oldurur.  Maynun hikayelerini kaos palavraalrını bırakın bunlar ilim değildir.  

  • xyz14 Haziran 2023 11:04

    ALLAH tan  cumhur ittifakı iktidara geldi....

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI14 Haziran 2023 10:59

    İbrahim Kalın çok canlar yakacak çok....PKK ypg nin üst düzey yöneticileri tek tek bitirecekler.

  • Fatih14 Haziran 2023 10:28

    Fethi Abim, ne güzel insan... Nur içinde yatsın :'(