E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMilyarder Ratcliffe gözünü Manchester United'a dikti---

Milyarder Ratcliffe gözünü Manchester United'a dikti

Milyarder Ratcliffe gözünü Manchester United'a dikti
09 Şubat 2023 - 16:31 borsagundem.com

Milyarder Jim Ratcliffe, Manchester United kulübünü satın almakla ilgileniyor. Teklif fizibilitesini incelemede Wall Street bankalarıyla birlikte çalışıyor.

İngiliz milyarder Jim Ratcliffe, İngiliz futbol kulübü Manchester United FC için hazırlanacak bir teklifte danışmanlık yapması için, JPMorgan Chase & Co. ve Goldman Sachs Group Inc. ile anlaştı.

Kimyasallar grubu Ineos Group Holdings Plc'nin başkanı, dünya futbolunun en büyük markalarından biri olarak kabul edilen Manchester United için bir teklif fizibilitesini incelemede Wall Street bankalarıyla birlikte çalışıyor.

Manchester United, kulübün Amerikalı sahipleri Glazer ailesinin takımdaki hisselerini satmaya açık olduğunun bildirilmesinden bu yana yoğunlaşan devralma tartışmalarının konusu oldu.

Jim Ratcliffe kimdir?

Sir Jim Ratcliffe İngiliz milyarder, kimya mühendisi ve iş adamıdır. Ratcliffe, 1998 yılında kurduğu ve halen üçte ikisine sahip olduğu INEOS kimyasallar grubunun başkanı ve icra kurulu başkanıdır. Şirketin 2021'de 65 milyar dolarlık bir ciroya sahip olduğu tahmin ediliyor.

Katarlılar Manchester United'ı satın almak istiyor

 

Manchester United satışa çıkıyor

 

Manchester United taraftarlarından Glazer ailesine protesto

 

Manchester United satılıyor mu?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)