E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMHP'li Mustafa Baki Ersoy disipline sevk edildi---

MHP'li Mustafa Baki Ersoy disipline sevk edildi

MHP'li Mustafa Baki Ersoy disipline sevk edildi
05 Nisan 2022 - 19:32 borsagundem.com

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'un, parti politikalarına aykırı açıklamaları gerekçesiyle disiplin kuruluna sevk edildiği bildirildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'un, parti politikalarına aykırı açıklamaları nedeniyle tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiğini duyurdu.

Yalçın, yazılı açıklamasında, "MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, basına yaptığı parti politikalarımıza aykırı açıklamalarından dolayı, parti tüzüğümüzün disipline dair hükümlerini uygulamak üzere tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmiştir" ifadelerine yer verdi.

NE DEMİŞTİ?

Kayseri'de katıldığı televizyon programında enflasyon rakamları ve Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ersoy, vatandaşın enflasyondan muzdarip olduğunu belirterek şunları söylemişti:

''Açıklananın çok üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şeyi yok saydığınızda o problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor.''

İstanbul'da suya yüzde 29 zam

 

Borsa İstanbul 2 hisseyi tedbir kapsamına aldı

 

AB'den Rusya'ya 5. yaptırım paketi

 

Fiyat İstikrarı Komitesi, dördüncü kez toplandı

 

Gıda sektöründe 10 kritere göre öne çıkan hisseler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.