E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFiyat İstikrarı Komitesi, dördüncü kez toplandı---

Fiyat İstikrarı Komitesi, dördüncü kez toplandı

Fiyat İstikrarı Komitesi, dördüncü kez toplandı
05 Nisan 2022 - 17:00 borsagundem.com

Fiyat İstikrarı Komitesi, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin başkanlığında toplandı.

Toplantıda, dün açıklanan Mart ayı enflasyon verileri, enflasyon ile mücadele, fiyat artışlarına karşı önlemler ve gıda arz güvenliği konularının ele alınacağı bildirildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın koordinasyonunda her ay düzenlenen toplantıya, Bakan Nebati'nin yanı sıra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu katılıyor.

Nebati: Kur ve faizin üstesinden geldik, sırada enflasyon var

 

Bakan Nebati: Bahreyn’deki görüşmeler yapıcı geçti

 

Bakan Nebati'den 1 Milyon İstihdam Projesi'ne ilişkin açıklama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mtu06 Nisan 2022 02:18

    yanlış giden bir şeyler var... marketlerde bile müşteri yok. insanlar en temel gıdalar dışında birşey satın almıyor, ürünler olduğu gibi rafta duruyor. masraflarını ertelenmiş durumda. ya şirketler batacak yada karlarından feragat edip çarkı döndürecekler.

  • E.g.05 Nisan 2022 20:33

    1980 ÖNCESİ DEVLETİN ÜRETTİĞİ SİGARA ŞEKER AKARYAKIT ÜRÜNLERİNE ZAM GELDİĞİNDE ELİNDE STOK ÜRÜN OLANLAR STOK BEYANINDA BULUNARAK VERGİ DAİRELERİNE STOK FARKI ÖDERDİ DAHA SONRA PİYASA EKONOMİSİ GEREĞİ BU UYGULAMA KALDIRILDI

  • asena05 Nisan 2022 17:21

    zam zam zammmmmmmmmmmm gözleri parlayan bakan