E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporMessi'nin yeni takımından alacağı ücret belli oldu---

Messi'nin yeni takımından alacağı ücret belli oldu

Messi'nin yeni takımından alacağı ücret belli oldu
03 Temmuz 2023 - 10:44 borsagundem.com

Lionel Messi'nin yeni takımı Inter Miami'den yılda 60 milyon euro kazanacağı açıklandı.

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Lionel Messi'yi kadrosu katan MLS ekiplerinden Inter Miami’nin başkanı Jorge Mas, efsane oyuncunun transferine dair merak edilenleri ispanyol basınına açıkladı.

İspanyol gazetesi El Pais’e konuşan Mas, Messi’yi transfer etme girişimlerine birkaç yıl önce başladıklarını ve nihayet mutlu sona ulaştıklarını söyledi.

Habertürk'ün haberine göre, Messi’nin menajerliğini de yapan babası Jorge Mendes ile bu transfer için son 1,5 yılda birçok kez görüştüklerini belirten Mas, futbolla ilgili konularda ise görüşmeleri David Leo’nun yaptığını belirtti.

Görüşmelerin Barcelona, Miami, Rosario ve son olarak Doha’da gerçekleştiğini ifade eden Mas, anlaşmanın belirleyici noktasının MLS ve Apple’ın anlaşması olduğunu belirtti:

"Messi MLS’i dünyanın en iyi 2-3 liginden biri haline getirebilir. O burada iz bırakma arzusunu taşıyor ve futbolun ötesinde bir başarı sağlayabilir. Emekli olduktan sonra kulüp için çalışmaya devam edeceğine inanıyorum. Sözleşmesine göre kazanacağı ücret yılda 50-60 milyon euro. Takımımızı Messi ile aynı seviyede oyuncularla güçlendirmek istiyoruz. Sergio Busquets de bu doğrultuda yaptığımız bir transfer oldu. Luis Suarez’i de transfer etme ihtimalimiz bulunuyor. 2-3 takviye daha yapmak istiyoruz"

36 yaşındaki Lionel Messi, kariyeri boyunca çıktığı 875 kulüp maçında 710 gol 339 asist kaydetti.

Messi'nin yeni adresi belli oldu

 

PSG'den şok açıklama: Messi gidiyor

 

Messi 2026 Dünya Kupası'na göz kırptı

 

Tarihi maç! Ronaldo ve Messi karşı karşıya

 

Messi’den Dünya Kupası rekoru!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)