E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMersin’de polisevine terör saldırısı: 1 şehit, 1 ağır yaralı---

Mersin’de polisevine terör saldırısı: 1 şehit, 1 ağır yaralı

Mersin’de polisevine terör saldırısı: 1 şehit, 1 ağır yaralı
26 Eylül 2022 - 23:55 borsagundem.com

Mersin'in Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'ndeki polisevine düzenlenen canlı bombalı terör saldırısında 1 polis memuru şehit oldu, 1 polis memuru ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı

Mersin’in Mezitli ilçesi Tece Mahallesi’ndeki polisevine terör saldırısı düzenlendi. Edinilen bilgilere göre araç içinde bulunan kadın, polis kılığına girerek polisevine sızmaya çalıştı.

CANLI BOMBA ARACI PATLATTI

Durumu fark eden polisler aracın girmesini engelleyince silahlı çatışma çıktı. Bunun üzerine canlı bomba olduğu öğrenilen kadın aracı patlattı. Olayda 1 polis memuru şehit oldu, 1 polis memuru ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İKİNCİ BOMBA İMHA EDİLDİ

Bölgede bomba imha ekipleri kontrollü olarak patlama gerçekleştirerek bir bombayı daha imha etti. Başsavcı Tolgahan Öztoprak da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Olay yerine gelen Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan da terör saldırısı olup olmadığı konusundaki soruya “Birazdan netleşecek” şeklinde yanıt vermişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hakan tas27 Eylül 2022 12:48

    Geçen haftalarda belediye den PKK lılar çıkarıldı Mersin'de ona misilleme yapılmış bir olay sanırım bunları destekleyen her kim varsa Allah belasını versin

  • ALİ YILDIRIM27 Eylül 2022 12:06

    Benim anlamadığım 7 muhalefet masası hangi ülkenin güdümündeki partiler.yunanistan abd etrafımızı çeviriyor silahları ile teröristler eylemler yapıyor neden bunların ağzından bir tane naletleyen söylemler duymadık.bu ülke ak parti ve mhp nin mi.

  • Mucise Reis : (27 Eylül 2022 12:23

    Tamam 1 oy kazandın. Süper yorum tesbitler ... Böyle bir yorum mu bekliyorsun? . O zaman chpliler iyi partililer askere gitmesin. Kürtler askere gitmesin. Akp liler ve mhp liler askere gitsin polis olsun. Yani yazılarından ne çıkartmak lazım ? Sen içindeki pis emelleri söyle, sende rahatla, insanlar ciddiyete dahi almıyor senin mantıksız fikirsiz bu söylemlerini. içi bomboş. Kılıçdaroğlu pkk saldırısına dahi uğramış biri. Meral hanım geçmişte iç işleri bakanlığı yapıp terör odaklarına ırakda, kandilde dahi mücadele vermiş gibi. Yunan demişsin, adaların 9 tanesi her yıl işgal edildikçe bir çok siyasilerce dile getirilmiş durumda. Sen ne yazdığına bak, sonra yazılarındaki suçlamaları geçmişe çerivip incele, sonra yaz. Yani yazmışsın ama BOŞ yazmışsın güzel kardeşim. tutarsız, geçmişe aykırı, gerçekdışı hayali zırvalık olmuş ...İnsanlar acılarını yaşıyor, bırak yan mahallede kına gecesi yapmayı. Bugun sus.

  • ALİ TAŞ27 Eylül 2022 10:17

    Polise askere silah sıkan bu satılmışlara zerre müsamaha gösterme cüretinde bululunanlar hainin ta kendisidir Ve demokrasi yalakalarının bu pkk denen kalleşlere ön açma çabaları ellerinde patlayacak inşallah Türkiye Cumhuriyeti bu köpeklere rağmen güçlenerek yaşamaya devam edecek Şehidimize Allahtan rahmet yaralılarımıza şifa Beyni karışmış Demokrasi kuklalarınada akıl temenni ederim

  • borsacı27 Eylül 2022 09:03

    pkk terör örgütü asala ermeni terör örgütünün devamıdır her nerde ne zaman görülürse gebertilip içerde beslenmemli.

  • xyz27 Eylül 2022 08:47

    Başta emniyetimiz ve milletimizin başı sağolsun. Mekanı cennet olsun.

  • xyz27 Eylül 2022 08:45

    Yine başladı bulanık suda balık avlama işi.

  • baran27 Eylül 2022 08:39

    Şehitlerimize Allah rahmet eylesin!  Yakınlarına sabrı cemil nasip eylesin.  Bu alçaklığı yapan her kim it pkk lı ise yanına kalmayacağını da iyi bilsin. Hangi şehre hangi dağa kaçarsa kaçsın TÜRK ASKERİ POLİSİ KOMANDOSU VE DE SİVİL VATANDAŞI ENSENDE OLACAK. Zaten herkes görevinin başında soytarının biri kendini nerelerde görüyor?  Ey soytarı hadi sen git onu 6 lı masaya söyle pkk nın adını vererek teröre lanet okusun!  Ki sen de onların köpeğisin,    yapamazlar.  Yapamazlar çünkü bu soytarının  Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve başkanı ile problemi var!  Bunu da açıkça söyleyecek değil ya sinsi sinsi atar yapacak güya o sersem akılları ile.  Bizim ergenlerimiz bile senin gibi itleri tükürüğünde boğar. 

  • EXSTRİKS27 Eylül 2022 12:07

    xyz denilen zavallı baran ın yorumlarının neresi sana battı sen düşmanlarımızın boruzanımısınız.

  • xyz27 Eylül 2022 09:07

    baran denen yalancı, yalaka, yalama ve yüzsüz şu olayda bile altılı masa diye zırvalıyorsun. Sen ne arsız ve arlanmaz birisin.

  • Mucise Reis : (27 Eylül 2022 08:09

    Bizim insnaımız ağlıyorsa, biz ağlıyoruz... Bizim insanımız dertli ise, dert bizim... bizim insanımız huzursuz ise bizde huzursusuz.. Bizi, bizden fazla düşünen asla olmaz. Acılarda acımız, neşelerde neşemiz. O bakımdan Türk  Milletine zarar vermek için atılan adımlar karşılık bulmamaya devam edecek.Acil şifalar ve dualar bugun bizlerden. Olayları saptıran ve siyasetin oyuncağı yapanaalrda , asli görevlerini yapmalılar gibi geliyor...

  • borsacı27 Eylül 2022 07:48

    mersin pkk nın kamp alanına dönüşmüş çok sıkı tedbir alınmalı.lanetli bu yaratıklar mersinden çok destek gödükleri için orayı eylem alanına çevirdi.

  • Teröre lanet27 Eylül 2022 00:35

    Şehitlerimizi Allah rahmet eylesin