E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMehmetçik karantinaya alınıyor---

Mehmetçik karantinaya alınıyor

Mehmetçik karantinaya alınıyor
23 Mart 2020 - 10:50 borsagundem.com

MSB, "Eğitim birliklerine yeni katılanlar ile temel askerlik eğitimlerini tamamlayarak yeni birliklerine katılış yapacak erbaş/erlerin 14 gün süreyle gözetim altında tutulması için gerekli tedbirler alınmaktadır." açıklamasında bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı, vatani görevlerini yapmak üzere acemi birliklerine katılan gençlerin ’korona virüs’ enfeksiyonuna karşı korunması için her türlü gayretin sarf edildiğini açıkladı.

SAĞLIK MAUAYENESİNDEN GEÇİRİLDİLER
Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, vatani görevlerini yapmak için acemi birliklerine katılan ve TSK’ya emanet edilen gençlerin 'koronavirüs' enfeksiyonuna karşı korunması noktasında her türlü gayretin sarf edildiği aktarıldı. Yeni celplerin şehre varışlarından itibaren doğrudan birliklerine sevk edildiği ve sağlık muayenesinden geçirildiği kaydedilen açıklamada, yapılan tüm işlemlerin sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirildiği vurgulandı.

ECB: Virüs salgını Avrupa'yı resesyona sokacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)