E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMedvedev emir verdi! Dolar satın---

Medvedev emir verdi! Dolar satın

Medvedev emir verdi! Dolar satın
23 Aralık 2014 - 10:56 borsagundem.com

Rusya Başbakanı Medvedev, ihracatçı kamu şirketlerine ellerindeki dövizi satmaları talimatı verdi

Kommersant gazetesinin haberine göre Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev, kamunun kontrolündeki büyük ihracatçı şirketlerin ellerindeki döviz gelirlerini satarak, rublede istikrarın sağlanmasına yardım etmelerini öngören bir kararnameyi imzaladı.

Habere göre ihracatçı şirketler gelecek 2 ayda döviz gelirleri satacaklar. Bu şirketlerin piyasaya günde 1 milyar dolara varan döviz satabilecekleri tahmin ediliyor. 

YAPTIRIMLARA YANIT SÖZÜ

 Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev, ABD Başkanı Barack Obama tarafından imzalanan ve Rusya'ya yeni yaptırımlar uygulanmasını öngören yasaya ve Ukrayna'nın tarafsızlık statüsünü değiştirme planına yanıt vereceklerinin sözünü verdi.
  
 Medvedev yaptığı açıklamada, "ABD Başkanı, Rusya karşıtı, ülkemize karşı istenildiği anda yeni yaptırımlar uygulanmasına imkan veren yasayı onayladı. Ukrayna Devlet Başkanı, parlamentoya ülkenin tarafsızlık statüsünü değiştirecek bir yasa gönderdi. Bu iki adımın da oldukça negatif sonuçları olacak. Ülkemiz bunlara yanıt verecek" diye
 konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)