E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMeclis Genel Kurulu'nda tek adam gerginliği---

Meclis Genel Kurulu'nda tek adam gerginliği

Meclis Genel Kurulu'nda tek adam gerginliği
14 Aralık 2019 - 07:37 borsagundem.com

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank'ın bakanlığının bütçesiyle ilgili oturumda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri genel kurulda gerginliğe yol açtı

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ..14 Aralık 2019 10:42

    parlamenter sistem istiyorum. biri bir mektup yazdımı bir kişinin boynu bükük kalması ulke imajını yerle bir etti. ama tbmm karar verseydı ulke cevap vermiş olacak rest çekmiş oalcaktır. trump bile abd ye reisi karşıladı ben senınleyım ama bak bu 3 meclis uyesı yokmu bana karşı diye ikna ettırdı reisi.. bizde ise reise tamam dedirttinmi frenleyen yok. arap ulkelerının baktmasının ve düzen kuramamasının tek nedeni krallık ve soydan soya geçen yonetım sistemidir. aynı kişileri ele geçiren ingiliz-abd-fransa-vb . vb. arap toplumlarında etkın olmuştur. etkın olan sulale destek bulmuş ve karşılığında krallıklarını kurmuştur. toplumlar yokluk... sualele zengın olarak yaşamaktadır. ve kukla devlet modelıne donmuştur.

  • Itri14 Aralık 2019 08:06

    Yazık nelerle uğraşıyorlar