E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMEB'den uzaktan eğitim açıklaması---

MEB'den uzaktan eğitim açıklaması

MEB'den uzaktan eğitim açıklaması
18 Mayıs 2020 - 20:32 borsagundem.com

MEB'den yapılan açıklamada "Uzaktan eğitim süreci, 2019-2020 eğitim öğretim yılının son günü olan 19 Haziran Cuma gününe kadar devam edecek" denildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, 2019-2020 eğitim öğretim yılının sona erdiğini, yeni öğretim yılının eylül ayında başlayacağını duyurmasının ardından Milli Eğitim Bakanlığı'ndan da (MEB) bir açıklama yapıldı.

Bakanlık, korona virüs tedbirleri kapsamında sürdürülen uzaktan eğitim sürecinin 2019-2020 eğitim öğretim yılının son günü olan 19 Haziran Cuma gününe kadar devam edeceğini açıkladı.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılı sona erdirildi

Türkiye'de son 24 saatte 31 kişi hayatını kaybetti

Erdoğan: Bayramda 81 ilde sokağa çıkma yasağı olacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALEVİ DİNİNDENİM19 Mayıs 2020 12:00

    MEB BİLİMDEN UZAKTIN ŞİMDİ HEM BİLİMDEN HEM İNSANDAN UZAKSIN.BU BAKAN ÇOK ŞANSLI ÇÜNKÜ ÖĞRNCİLER OLMASA MİLLİ EĞİTİMİ İYİ YÖNETİRDİM DİYEN OSMANLI BAKANI GİBİ .BAKALIM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN YOKKEN MİLLİ EĞİTİM NASIL YÖNETİLECEK . ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN YOKKEN MİLLİ EĞİTİM DAHA İYİ YÖNETİLEBİLİNİYORMUYMUŞ BU ASLINDA BUNUNDA BİR DENEYİ. BEKTAŞİ BABASININ DEDİĞİ GİBİ “DESENİZE MİLLİ EĞİTİM BAKANINA GÜN DOĞDU”