E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaMCT Danışmanlık yatırım şirketi kuruyor---

MCT Danışmanlık yatırım şirketi kuruyor

MCT Danışmanlık yatırım şirketi kuruyor
31 Aralık 2013 - 09:44 borsagundem.com

MCT Danışmanlık, halka arz hedefleri ve büyüme stratejisi doğrultusunda K.Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yerleşik yatırım şirketi kurmaya hazırlanıyor

Türkiye’nin halka açık ilk ve tek danışmanlık şirketi olan MCT Danışmanlık, halka arz hedefleri ve büyüme stratejisi doğrultusunda yeni yatırım planlarını açıkladı. KAP (Kamuyu Aydınlatma Platformu) üzerinden yayınlanan yatırım planına göre MCT Danışmanlık Yönetim Kurulu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yerleşik, Türkiye ve Orta Doğu bölgesine hizmet verecek bir özel üniversite kurulması amacıyla KKTC’de mevcut mevzuat gereğince bir yatırım şirketi  kurulmasına oybirliğiyle karar verdi.

Kurulacak şirkete yatırımcı ortak olması için MCT Danışmanlık’ın işbirliği halinde olduğu NEF markasıyla faaliyet gösteren Timur Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. ile görüşülecek. Bu kapsamda MCT Danışmanlık, KKTC Milli Eğitim  Bakanlığı'na üniversite kuruluşu amaçlı okul açma izni için başvuruda bulunarak süreci başlatacak.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)