E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMaske takmasını isteyen doktora saldırdı---

Maske takmasını isteyen doktora saldırdı

Maske takmasını isteyen doktora saldırdı
04 Ağustos 2022 - 04:02 borsagundem.com

Bursa’da Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde, hasta kaydı açmadan muayene olmaya gelen hasta kendisini maske takması konusunda uyaran doktora saldırmaya çalışırken, doktoru mesai arkadaşları kurtardı.

Olay, saat 23.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Yüksek İhtisas eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde meydana geldi.

Çocuk acil servisinde görevli Doktor Fatıma Bostan, iddiaya göre, çocuğunu muayeneye getiren Vedat O.'yu maske takması yönünde uyardı. Ancak Vedat O., maske takmayı reddederek, çocuğunun tedavisinin yapılmasını istedi.

Doktor Bostan’ın bir kez daha uyarması üzerine sesini yükselten ve öfkelenen Vedat O.'yu hastane güvenliği sakinleştirmeye çalışırken, durum polis ekiplerine haber verildi.

Saldırgan gözaltına alındı

Doktora saldırmaya çalışan öfkeli baba, "Benim çocuğuma bakacaksın" diyerek Bostan'ı tehdit etti. Diğer doktorlar ve hastane güvenliği tarafından odadan çıkarılan Vedat O., güçlükle sakinleştirildi.

Dr. Fatıma Bostan saldırgandan şikayetçi olurken, Vedat O., polis ekiplerince gözaltına alındı.

Doktora kaldırım taşıyla saldıran şüpheli adli kontrolle serbest

Uzman çavuşun darp etmediği ortaya çıkan doktor FETÖ’den açığa alındı

Konya'da bir doktorun öldürülmesi sonrası TTB'den grev kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutúrk04 Ağustos 2022 15:04

    Kin ve nefret söylemleriyle ülkeyi geren belli.

  • kenan04 Ağustos 2022 13:08

    Bilinçsiz toplumlar da, tv lerde gösterilen her şiddet, diğer dengesizlere örnek teşkil eder, aynısını yapar. 

  • meslek04 Ağustos 2022 10:22

    her meslekten kötü ve iyiler  var  insanlar  gibi iyi öğretmen var  kötü öğretmen var  kötü doktor  var   iyi doktor var  hepsi var  biri ameliyat diyor  biri ameliyat gerek yok diyor  böyle bi dünya yok.

  • DOĞRU04 Ağustos 2022 09:56

    ülke öyle duruma geldiki artık hadsizler had bildiriyor,bu gidişle ülkede nitelikli insan kalmayacak...

  • Mucise Reis : )04 Ağustos 2022 09:55

    doktor Haklı. Ne kanun, ne tebligat, nede cumhurbaşkanı, kaymakam yada vali vb... Doktor hastane içinde maske uygun görmüşse TAKACAKSIN. 1 hastası, bir çocuk vakası, yad ahastanede bir problemli kişi için bile doktor bu talei anlık uygulama yetkisine sahiptir. İnsanların canını kurtarmak için doktor fikir ve anlık kararları heleki maske tak gibi basit bir eylem yerine getirilmelidir. Saldırgan kişi ciddi biçimde zorunlu kamu hizmeti yapması cüretsiz oalrak, yada 1 hafta yatış yapması, hiç olmadı, 1 ay boyunca her sabah karakola imza atmaya gitmesi gibi bir görev ile sınanmalıdır.

  • baran04 Ağustos 2022 09:49

    Böylelerini bir güzel pataklayacaksın ki bir daha sağa sola bulaşmaz.  Benim anlamadığı ısrarla neden ve nasıl serbest bırakıldığı!  Bunları bırakan savcı hakim tiplere çok dikkat etmeli. Velev ki bir yakını olmuş olsa ya da kendisi şiddet ile muhatap olsa durum çok farklı olacağı kesin.

  • Türkoğlutúrk04 Ağustos 2022 15:05

    Kin ve nefret söylemleriyle halkı kışkırtan belli.

  • BİRİSİ04 Ağustos 2022 06:53

    Cahiller haddini bilmez oldular. Bunun nedeni aşağılık kompleksleridir. O kadar ezikler ki, ezikliklerini kapatmak için saldırganlık gösteriyorlar.