E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDoktora kaldırım taşıyla saldıran şüpheli adli kontrolle serbest---

Doktora kaldırım taşıyla saldıran şüpheli adli kontrolle serbest

Doktora kaldırım taşıyla saldıran şüpheli adli kontrolle serbest
30 Temmuz 2022 - 18:45 borsagundem.com

Acil servise giden Ali K.'nin tedavisini yapan nöbetçi doktor Sezer Eşfer, genel muayene için göz doktoruna başvurmasını söyledi. Duruma öfkelenen Ali K., kaldırım taşıyla doktora saldırmak isteyince gözaltına alındı.

Ali K. adlı hasta, acil servise başvurdu ve burada tedavisi doktor Eşfer tarafından tamamlandı. Eşfer daha sonra Ali K.'yi genel muayene için göz doktoruna yönlendirdi ancak Ali K. buna öfkelendi ve "Bana bakacaksınız" deyip doktor Eşfer'e kaldırım taşıyla saldırmaya kalkıştı. Olayın ardından gözaltına alınan Ali K. serbest bırakıldı ve hastaneye tekrar geldi ve doktor Eşfer'in iddiasıyla yine alkol ya da madde etkisindeydi. 

Tedavisini yapan doktora saldırmaya kalkıştı

Olay, 28 Temmuz gecesi, Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisinde meydana geldi. Bağımlı olduğu öne sürülen Ali K., uyuşturucu kullandığı sırada gözüne yapıştırıcı madde gelince acil servise gitti. Nöbetçi doktor Sezer Eşfer, gözünü yıkayıp tedavisini tamamladığı Ali K.'ye, risk oluşturacak bir durum olmadığını, genel muayene için göz doktoruna başvurması gerektiğini söyledi. Duruma öfkelenen Ali K., "Bana bakacaksınız" diyerek acil servis önünde söktüğü kaldırım taşıyla doktora saldırmaya kalkıştı. Hasta yakınlarının araya girmesiyle engellenen Ali K., hastane polisleri tarafından gözaltına alındı.

Adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Ali K., emniyetteki ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece eylemi gerçekleştirmediği gerekçesiyle 15 saat sonra adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Yaşananların ardından bu kez alkollü olarak hastaneye gelen Ali K.'yi gören doktor Sezer Eşfer, sosyal medya hesabından duruma tepki gösterdi.

"Yarın gelip işimi halledebilir o zaman tutuklarsınız"

Sezer Eşfer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda sırasıyla şunları dile getirdi:

Kendi ellerimle tedavisini yaptığım hasta şu taşla beni öldürmek için acil servisi bastı. Biz bunu hakedecek ne yaptık?
Eylemi teşebbüs olarak kaldığından şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yarın gelip yarım kalan işini halledebilir. O zaman tutuklarsınız.
Yarın başıma bir şey gelirse sorumlusu kim olacak sizce? Açık açık beni öldüreceğini söyleyip, elinde bir insanı öldürebilecek bir taşla acil servise gelen bir adam şu an serbest. Şaka gibi ama değil. Allah kahretsin

"Ölüm korkum var ,beni koruyabilecek misiniz?"

Bu şehirde güvende değilim, ölüm korkum var. Beni koruyabilecek misiniz? @UrfaValiligi @TC_icisleri
Ya inanılır gibi değil adam saatler sonra acil servisimize geri geliyor. Yine madde etkisinde yine sorun çıkarıyor. Bu mu kanun bu mu adalet? Biz bunları yaşamak zorunda mıyız?
Dün beni öldüreceğini söylerek acil servisi taşla basan adam, gözaltına alındı 15 saat sonra serbest bırakıldı. 7 saat sonra da acil servisimize tekrar geldi. Yine alkol ya da madde etkisindeydi. Soruyorum size ben bu ülkenin doktoru olarak ne yapmalıyım? Ölmeyi mi bekleyeceğim?

Sağlıkta şiddete x-ray'li çözüm

Sağlıkta şiddete karşı yeni sistem

Uzman çavuşun darp etmediği ortaya çıkan doktor FETÖ’den açığa alındı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • garip dunya31 Temmuz 2022 10:27

    birakin bu isleri denetim herkes hakli ama 2 tarafi arastirmak gerekir hastane mudur var ne is yspiyor hem calusan bak ve hasta bak yardim eden yok denetim hasta e mudurlerve bashekimleri denetim yapilmasi gererir allah herkes sabir versin bu dunya bos kul hakini unutmayi ve ölüm var unutmayi ce abi allah herkes yardim etsin

  • DOĞRU31 Temmuz 2022 09:19

    bu ülkede hakimler ve savcılarda verdikleri kararlardan dolayı sorgulanmalı.acaba bu hareket kendilerine yapılsa ,yapan şahıs içeriden çıkabilirmi...

  • baran30 Temmuz 2022 21:47

    Bunu serbest bırakan savcılık mı nöbetçi hakimlik mi ne haltsa acaba onlara da mı saldırması gerekirdi tutuklanması için?  Kamu vicdanını bunlar bilerek  aşındırıyorlar.  Yoksa kanunların falan bir kabahati yok kanun uygulama yetkisi alanlar da var sorun. Hala bir sürü ruhu satılmış feto  üyesi var bu sistemde!  Bunlar için özel tarama yapılmalı.  Nasıl ki burada bir sırıtk var ...nı yırtana kadar anladığı anlamadığı konuda ahkam kesip zihinleri bulandırmaya çalışıyor!  Çünkü böyle şartlanmış angus!  

  • Bik30 Temmuz 2022 20:56

    Akıl hastanesine göndersinler, uyuşturucu tedavisine alsınlar. Sokaklara bırakmamalı böyle insanları, mahkeme isterse kararını verir.

  • istanbul31 Temmuz 2022 10:31

    denetim yok sokak ortasinda icki icen var hele parklarda denetim o bolge karakol denetim yapilsin al aksam 10 icki va alkol satis yok bekciler polisler denetim sokak icki icen ceza olarak 5000tl ceza yazilsin