E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMarmaray'la ilgili şok iddia---

Marmaray'la ilgili şok iddia

Marmaray'la ilgili şok iddia
20 Nisan 2014 - 09:37 borsagundem.com

Marmaray’ın Yenikapı istasyonunda lağım patladığı ve yolcuların acil durum anonsları ile peronları terk etmeleri söylendiği iddia edildi

Marmaray’ı Yenikapı istasyonundan kullanan yolcular dün sosyal medyada paylaştıkları yorum ve fotoğraflarla istasyonu lağım giderinden akan suların bastığını iddia etti. Daha önce de su sızıntısı olduğunu gösteren fotoğrafların sosyal medyada yer almasının ardından Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) yetkilileri, Yenikapı istasyonundaki peronda inceleme yapmıştı. İstasyonu lağım sularının bastığı yönündeki iddialara ilişkin TCDD yetkilileri herhangi bir açıklama yapmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol CESUR20 Nisan 2014 21:13

    O projeyi bitiren , devede kulak bile sayılamayacak kadar küçük sorunu da çözer merak etmeyin pesimist arkadaşlar. Kim ki güzel ülkemize bir zerre hizmet etmişse akıbeti hayır olsun. Kim ki bu vatana köstek olmuşsa zaten hakettiği yerdedir merak etmeyin.

  • secde20 Nisan 2014 14:08

    her yerde olabiliyor öyle şeyler, abicim laf olsun diye herşeye de karşı olunmaz ki... ancak yeni yapılarda ihale alanlar nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama her yerde lağım patlıyor... hiç mi ders çıkarmıyosunuz be? biraz ilim irfanla uğraşın...

  • alper20 Nisan 2014 13:58

    lağımda patlar suda patlar yapılır ama chp zihniyeti böyle şeylere bayram eder.....

  • alabao20 Nisan 2014 12:15

    ya arkadaş marmaray çöksede rahatlasanız bu kadar düşmanca davramılmasın

  • akbaba20 Nisan 2014 10:13

    olur butur şeyelr gelir yapar gideler fazla üzerinde durmak doğru değil