E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMarmaray seferleri durduruldu---

Marmaray seferleri durduruldu

Marmaray seferleri durduruldu
30 Ekim 2013 - 14:22 borsagundem.com

Marmaray'da Anadolu - Avrupa yakası arasındaki seferler kapı arızası nedeniyle durduruldu.

Marmaray'da Üsküdar- Yenikapı istikametinde sefer yapılamıyor. Tramvayın kapısında meydana gelen arıza nedeniyle seferler durdu. Marmaray'da Anadolu - Avrupa yakası arasındaki seferler kapı arızası nedeniyle durduruldu. Üsküdar'dan Yenikapı İstasyonuna sefer yapılamıyor.  

Dün açılan Marmaray'da dünden bugüne 3 arıza yaşandı. Bugün sabah saatlerinde kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı. Yolcular tramvaydan indi ve Marmaray'ı yürüyerek geçti. Öğle saatlerinde ise tüm seferlerin durdurulduğu anons edildi. Bu kez aşırı yoğunluktan kaynaklanan bir sıkıntı yaşandı. 14.10 itibariyle de Marmaray'da Anadolu - Avrupa yakası arasındaki seferler kapı arızası nedeniyle durduruldu.14.40'da arıza giderildi ve seferler yeniden başladı. Bu arada bir arıza da Kadıköy-Kartal metrosunda oldu. Seferler sinyalizasyon arızası nedeniyle yaklaşık bir saat yapılamadı. Arızanın giderilmesinin ardından Marmaray'da bir süre Sirkeci İstasyonu'nda durulmayacağı anonsu yapıldı. Bakan Yıldırım ise elektrik kesintisinin şehir şebekesinden kaynaklandığını söyledi.

BAKAN: ARIZI MARIZA YOK KARDEŞİM

Sabah saatlerinde yaşanan ve gündeme damgasını vuran Marmaray seferindeki aksaklıkla ilgili Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım sert konuştu: "Arıza marıza yok kardeşim, 10 dakika elektrik kesintisi var. Bunun Marmaray’la ne alakası var? Elektrik kesintisin bizimle bir ilgisi yok. Trafoda bir arıza olmuş, şehir elektriğinde 10 dakikalık bir arıza var. Marmaray da bu arada duruyor.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)