E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporManchester United puan silme cezasıyla karşı karşıya!---

Manchester United puan silme cezasıyla karşı karşıya!

Manchester United puan silme cezasıyla karşı karşıya!
03 Mayıs 2021 - 18:15 borsagundem.com

Manchester United taraftarlarının Liverpool maçı öncesi güvenlik bariyerlerini aşarak Old Trafford Stadı'na girip düzenlediği protesto gösterisi Ada'yı karıştırdı.

Manchester United'ın Liverpool ile karşılaştığı mücadele taraftarın protestosu nedeniyle ileri bir tarihe ertelenirken protestonun faturası çok ağır olabilir. The Sun'ın haberine göre, Manchester United taraftarlarının protestosu nedeniyle ertelenen Liverpool maçı sonrası kulüp para cezası ya da puan silme cezasıyla karşı karşıya.

Manchester United'ın Avrupa Süper Ligi’ne katılma girişimine ve kulübün sahibi ABD’li Glazer ailesine tepki gösteren yaklaşık 200 kişilik taraftar grubu, güvenlik bariyerlerini aşarak Old Trafford Stadı'na girmişti. Olayların ardından mücadele ileri bir tarihe alınmıştı.

Premier Lig’den konu ile ilgili yapılan açıklamada "Duyguların gücünü anlıyor ve saygı duyuyoruz. Ancak taraftarların görüşlerini duyuracakları birçok kanal varken bugünkü azınlığın eylemlerinin onları haklı kılacak bir yanı yok. Özellikle Kovid-19 ihlalleri göz önüne alındığında şiddet gösterilerini, cezai zararları ve izinsiz girişleri kınıyoruz. Futbolda yeri olmayan bu tehlikeli durumla uğraşmak zorunda kalan polis ve görevlilere minnettarız." ifadeleri kullanıldı.

EFSANE KAPTAN UYARDI

Manchester United'ın efsane kaptanı Roy Keane ise, "Glazer ile ilgili yaşanan hayal kırıklıkları taraftarları bu noktaya getirdi. Manchester United'ın sahipleri umarım bu tepkinin ne denli ciddi olduğunu anlamıştır. Ben bu tepkilerin kulüp satılana dek her geçen gün daha da artacağını düşünüyorum. Liverpool maçı öncesinde yaşananlar sadece başlangıçtı." diye konuştu.

Manchester United - Liverpool maçına protesto engeli

Rusya'da Zenit şampiyonluğunu ilan etti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)