E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMaliye Bakanlığı bütçesi görüşülecek---

Maliye Bakanlığı bütçesi görüşülecek

Maliye Bakanlığı bütçesi görüşülecek
17 Aralık 2013 - 00:10 borsagundem.com

TBMM Genel Kurulu'nda bütçe maratonu sürüyor. Bugün de Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı bütçeleri görüşülecek

Meksika Cumhurbaşkanı Nieto Ankara'da... - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Meksika Cumhurbaşkanı Enrique Pena Nieto'yu Çankaya Köşkü'nde resmi törenle karşılayacak. Baş başa ve heyetler arası görüşmeler ile anlaşmaların imza töreninin ardından Gül ve Nieto, ortak basın toplantısı yapacak.
- Cumhurbaşkanı Gül, konuğu onuruna Çankaya Köşkü'nde resmi akşam yemeği verecek.
(Ankara/10.45/11.00/11.30/12.30/19.30)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu'nu kabul edecek. (TBMM/11.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Konya Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde, toplu açılış törenine katılacak. - Lübnan Başbakanı Necip Mikati ve Irak Meclis Başkanı Usame Nuceyfi ile bir araya gelecek Başbakan Erdoğan, IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani ve İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu ile Dedeman Otel'de ayrı ayrı görüşecek. (Konya/12.30/15.00/16.00/16.45/17.30)

Hz. Mevlana'nın 740. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri... - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dedeman Otel'de, Hz. Mevlana'nın 740. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri'ne katılan misafirler onuruna verilen yemeğe katılacak, Konya Büyükşehir Belediyesi Mevlana Kültür Merkezi'ndeki anma töreninde bulunacak. - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mevlana Müzesi'ni ziyaret edecek, Hz. Mevlana'yı anma törenine katılacak. (Konya/18.00/19.00/18.30/19.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Ekonomi Bakanlığında, Gölbaşı Eğitim ve Sosyal Tesisinin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilmesine ilişkin protokolün imza törenine katılacak. - Bakan Şahin ayrıca Ensar Vakfı şubesindeki Ensar Buluşmaları Konferansı'nda bulunacak. (Ankara/ 09.45/18.30)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Macar Kültür Merkezi (Balassi Enstitüsü) ve Türk-Macar Ticaret Evi'nin açılış törenine katılacak. (İstanbul/19.30)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban'ın ziyareti dolayısıyla işadamlarının katılımıyla düzenlenen akşam yemeğinde bulunacak. (İstanbul/20.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Azerbaycan'da Şahdeniz Faz 2 Nihai Yatırım Anlaşması'nın imza törenine katılacak. (Bakü)

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu'nu ziyaret edecek. (Ankara/14.00)

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, TCDD Genel Müdürlüğü bağlı ortaklıklarının ürettikleri araçlar ile Milli Tren Projesi'nin tanıtım toplantısına katılacak. (Ankara/11.00)

TBMM Genel Kurulu'nda, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Maliye Bakanlığının 2014 yılı bütçeleri ile bütçe tasarısının ilk 7 maddesi görüşülecek. (TBMM/10.00)

Türkiye İstatistik Kurumu, 2013 yılı 3. çeyrek inşaat ciro ve üretim endekslerini açıklayacak.
(Ankara/10.00)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)