E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinMahmutbey gişelerinde sorun var---

Mahmutbey gişelerinde sorun var

Mahmutbey gişelerinde sorun var
20 Aralık 2016 - 06:37 borsagundem.com

İstanbul’da trafiğin sıkıştığı en önemli noktalardan biri olan Mahmutbey gişelerinde 20 Kasım’da başlayan ‘serbest geçiş’ hâlâ tam anlamıyla uygulamaya geçemedi

Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı olan Bağcılar Mahmutbey Gişeleri'nde sorun bitmiyor. Çünkü trafiği yavaşlatan eski gişeler hâlâ yerinde duruyor. Yıkım çalışmaları trafiğin akıtıldığı şeritler ve o şeritler üzerinde yer alan gişelere henüz ulaşmamış durumda. Araçlar serbest geçiş sisteminden geçtikten sonra eski gişeler yıkılmadığı için yavaşlamak zorunda kalıyor. Bu da serbest geçiş sistemiyle sağlanması hedeflenen kısmi rahatlamanın tam anlamıyla gerçekleşmesine engel oluyor. Ulaştırma Bakanı Mahmut Arslan, ‘serbest geçiş’ ile birlikte gişelerdeki trafiğin yüzde 30 azalacağını açıklamıştı Serbest geçişin başladığı gün medyada yer alan bazı haberlerde Mahmutbey’deki trafik sorunun çözüldüğü iddia edilmişti. Ancak trafikte beklenen rahatlama olmadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)