E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMahkemeden Tosuncuk hakkında yeni karar---

Mahkemeden Tosuncuk hakkında yeni karar

Mahkemeden Tosuncuk hakkında yeni karar
15 Ağustos 2021 - 08:53 borsagundem.com

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, binlerce kişiyi dolandırıp milyonlarca lirayla yurt dışına kaçtıktan sonra geçtiğimiz ay teslim oldu. Yargılaması süren Aydına dair mahkemeden yeni bir karar çıktı

Mehmet Aydın'ın diğer illerdeki tüm dosyalara yetkisizlik kararı verilerek İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nda birleştirildiği 102 mağdurlu Çiftlik Bank dolandırıcılığı dosyasında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "bilişim sistemleri, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" ve "tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı" suçlarından tutuklandı.

ÇİFTLİK BANK KURUCUSU MEHMET AYDIN TESLİM OLMUŞTU
Hakkında 3 ayrı suçtan tutuklama kararı verilen Mehmet Aydın'ın Çiftlik Bank dolandırıcılığına yönelik soruşturma dosyası devam ediyor.

Dosyada mağduriyetlere ilişkin bilirkişi raporu beklenirken savcılık Aydın'ın aylık tutukluluk incelemesi için dosyayı nöbetçi sulh ceza hakimliğine gönderdi.

MEHMET AYDIN'IN TUTUKLULUK HALİ DEVAM EDECEK!
Hakimlik, Aydın'ın tutukluluk halinin kaldırılması için bir gerekçe olmadığı, hakkındaki iddialara yönelik araştırmaların hala devam ettiğini belirterek tutukluluk halinin devamına karar verdi.

NE OLMUŞTU?
Çiftlik Bank vurgunuyla yaklaşık 135 bin kişiyi 1 milyar TL'den fazla dolandıran 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, Mart 2018'de başlayan firari hayatını geçen ay noktalayıp ve Türkiye'nin Sao Paulo Başkonsolosluğu'na teslim olmuştu.
(Arzu Kaya, Seda Nur Günaydın /Sabah)

'Tosuncuk'un tutukluluk hali devam edecek

Tosuncuk'un Bitcoin’i yok, boşandığını avukatlarından duydu

Tosuncuk tüm parayı kaptırmış

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • izzet BAŞ15 Ağustos 2021 21:55

    Dokunmayın tosunuma,  kolay  yetişmiyor  delikanlım... Yürü aslanım yürü arkandan gelecek sürü....

  • TAMİZ KARTALGÖZ15 Ağustos 2021 20:29

    ben fazla hapis yatacağını tahmin etmiyorum taş çatlasa en iyi hukukcuları tutar ve en fazla üç  veya altı ayda çıkar diyorum ondan sonrada bir namuslu işinsanı olur toplumda yerini alır daha çok insanı dolandırmak için kaldığı yerden devam eder diyorum.

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ15 Ağustos 2021 11:41

    benim kafama takılıyor acaba bu kişi anayasa mahkemesine başvursa hak ihlali var diye bir dilece ile başvursa bunuda serbest bırakırlarmı.

  • tOSUN PAŞA15 Ağustos 2021 10:56

    aDAM ZORLAMI ALMIŞ PARALARI YOK.......PARA VERENLER AÇ GÖZLÜ BİR ŞEKİLDE PİYASANIN KAÇ KATI PARA KAZANIRKEN GEL KEYFİM GEL DERLERKEN HOOOOOP ADAM YİTER DİMİŞ..........ÖZETİ BUUUUUUUU TIPKI KRİPTO PARA GİBİ PARA KAZANIRKEN KENDİLERİNİ ZEKİ SAYIYORLAR PARA UÇTUMU DOLANDIRILDIK DEYİP FERYATI FİGAN EDECEKLER.......DEVLETİN SAVCILARINI MEŞGUL EDCEKLER.....