E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemMafya operasyonundaki silahlar sergilendi---

Mafya operasyonundaki silahlar sergilendi

Mafya operasyonundaki silahlar sergilendi
16 Mart 2015 - 16:02 borsagundem.com

Sedat Şahin ve grubuna yapılan operasyonda ele geçirilen silahları emniyet gözler önüne serdi

Sedat Şahin ve grubuna yönelik operasyonlarda gözaltına alınarak adliyeye çıkarılan 11 kişiden 3'ü tutuklanırken, ele geçirilen 'intikam' silahlarının emniyette 'büyük kartal' logosu önünde sergilenmesi dikkatlerden kaçmadı.
 
Geçen hafta cuma günü Sedat Şahin'in oğlu Erkan Şahin'in de yakalandığı operasyonda, grubun Yakup Kerem Saral'ın talimatıyla öldürüldüğü iddia edilen Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin'in intikamını almak için saldırı hazırlığı yaptığı öne sürülmüştü.

Samsun ve İstanbul’da yapılan operasyonlarda, gözaltına alınan 19 kişiden 3'ü "Suç işlemek amacıyla silahlı örgüte üye olmak ve ruhsatsız silah taşımak" suçlarında tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 20 adreste ve çeşitli otomobillerde yapılan aramalarda ele geçirilen 2 kalaşnikof, 13 tabanca, 2 çelik yelek, otomatik tabanca, pompalı tüfek, sahte polis kimliği ve 10 gram uyuşturucu madde Vatan Caddesi’nde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde sergilendi.

Emniyet'in ele geçirdiği silah ve uyuşturucuları sergilediği salonlarda daha çok polis logolu arka planlar kullanırken, mafya operasyonunda ele geçirilen silahların 'büyük kartal' logosu önünde sergilenmesi ise dikkatlerden kaçmadı

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)