E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemLibya hükümeti: Gerekirse Türkiye'den asker isteyeceğiz---

Libya hükümeti: Gerekirse Türkiye'den asker isteyeceğiz

Libya hükümeti: Gerekirse Türkiye'den asker isteyeceğiz
26 Aralık 2019 - 14:34 borsagundem.com

Libya'daki Ulusal Mutabakat Hükümeti, "Trablus'ta savaş tırmanırsa Türkiye'den askeri destek isteyeceğiz" açıklaması yaptı.

Türkiye ve Birleşmiş Milletler tarafından tanınan Libya hükümetinin İçişleri Bakanı, başkent Trablus için savaş şiddetlenirse Türkiye'den resmi olarak yardım isteyeceklerini açıkladı.

ERDOĞAN, "DAVET EDİLDİĞİMİZ YERE GİDERİZ" DEMİŞTİ

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Libya'ya asker gönderme ile ilgili olarak, "Libya'ya gönderecek misiniz diyorlar. Davet edildiğimiz yere gideriz. Böyle bir davet olduğuna göre icabet ederiz. Meclis açıldığında ilk işimiz asker gönderme tezkeresini Meclis'imize sunacağız. Meclisimizin onaylamasıyla birlikte Libya'daki meşru yönetime çok daha etkin bir şekilde destek verme olanağına kavuşacağız" ifadelerini kullanmıştı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uzay27 Aralık 2019 01:00

    Türkün Türkten başka dostu yoktur.Arap Dünyasından ne Osmanlı nede Cumhuriyet zamanında bir hayır gelmemiştir.Hain bir topluluktur bunlar.Yüzyıllardır uşaklık yapmışlardır.Kendilerine faydası yok bunların.Filistin perişan Suriye perişan Irak perişan birçok Arap ülkesi perişan neden birbirlerine sahip çıkmıyorlar.Bunların enayisi biziz.Barış Pınarı Harekatında bunların ne olduğu ortaya net bir şekilde ortaya çıktı.Uyanalım artık

  • Bu gayret niye26 Aralık 2019 22:36

    Yani henüz davet eğilmemişiz.

  • Ali26 Aralık 2019 20:21

    Abd fitnesi insanların hayatını mahvediyor vicdansız bencil acımasızlar. Allah tan bulsunlar..

  • Okivireke Dokisirike26 Aralık 2019 19:54

    hafter artık bize sığınır gibi me geliyor.ona da pensilvanya da bir sato vereriz.

  • çağ dışı26 Aralık 2019 14:50

    s.tirin gidin..araplardan isteyin. s.arabistan dan.. TÜRK ÜN artık parası da gücü de tükendi, çağ dışı arapları ihya etmekten..

  • HAYRİYE ÇIKRIKCI26 Aralık 2019 19:53

    sana soruyorum abd fransa ingiltere rusya çin almanya nın libya da ne işleri var ise bizimde olacak bunları ancak büyük beyini aklı ve vizyonları olanlar bilebilir.yüce ALLAH bir kapıyı kapatır ise binlerce kapıyı acabilir.pısırık kalır ise asla zengilemez sınırlarına dahi hapis etmezler ülkemizi karımızı kızımı malımızı mülkümüzü elimizden alırlar.savaş ülkende yapılmaz savaş sana gelebilecek olan yerlerden karşılanır.islamiyet araplar için gelmedi.islam dini beynelmineldir.bir dünya dinidir.bunuda korumak tüm müslümanlar ve bizim görevimizdir.

  • Miroğlu 26 Aralık 2019 17:57

    S.... erim yaşadığın cağı. Allah katında zaman yok. Cağ yok. Biz asla ne paramız nede gücümüz tükenmedi. Gerekirse Müslüman kardeşlerimiz için malımızla canımızla destekliycez. Biz yahudi değiliz.

  • ali26 Aralık 2019 14:45

    ülkemin menfatine ise  hemen..çünkü ülkem denizleri tamamen çevrelenmiş durumda,,,akıllı olun beyler..eğer diş göstermesek bize dedikleri gibi balık bile tutturmayacaklar..inanınki dış politikanın ak partisi chp.si şunu bunu olmaz beyler..gidin abd.almanya.fıransa..ya bakın hemen kanun çıkarıyorlar..biz hala içimizde tartışıyoz..ha...tabiki enine boyuna her şey düşünülür..