E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKuzey Kore Rusya'dan 2 uçak alıyor---

Kuzey Kore Rusya'dan 2 uçak alıyor

Kuzey Kore Rusya'dan 2 uçak alıyor
15 Nisan 2019 - 08:09 borsagundem.com

Rus milletvekili Neverov, Kuzey Kore ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Kuzey Kore, 2 Rus uçağı alma olasılığını değerlendiriyor" dedi

Rus milletvekili Sergey Neverov, Kuzey Kore Dışişleri Bakan Yardımcısı Im Cheon Il ile görüşmede, Pyongyang’ın Moskova’dan 2 adet sivil uçak alma olasılığının ele alındığını belirtti.

Rus parlamentosunun alt kanadı Devlet Duması’ndan bir grup milletvekili Kuzey Kore’nin başkenti Pyongyang’ı ziyaret ederek birkaç görüşme gerçekleştirdi.

Kuzey Kore Dışişleri Bakan Yardımcısı Im Cheon Il ile görüşmeden sonra açıklamalarda bulunan Neverov, “Aynı zamanda ekonomik işbirliğinden sorumlu olan Bakan Yardımcısı Im Cheon Il ile görüşmede, Kuzey Kore tarafı birkaç teklif sundu. Teklifler arasında, 2 adet sivil uçağın alımı da var. Bu uçakların, Kuzey Kore’nin uluslararası seferlerinin konforunu ve güvenliğini sağlaması gerektiği ifade edildi” dedi.

Neverov, aldıkları teklifi en kısa zamanda Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev ve Duma Başkanı Vyaçeslav Volodin’e bildireceklerini de sözlerine ekledi. (Sputnik)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)