E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKuruluş Osman ne zaman başlayacak?---

Kuruluş Osman ne zaman başlayacak?

Kuruluş Osman ne zaman başlayacak?
18 Ekim 2019 - 10:44 borsagundem.com

Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu ve dizinin yayınlanacağı kanal belli oldu. Peki Kuruluş Osman dizisi ne zaman hangi kanalda yayınlanmaya başlayacak?

Kuruluş Osman dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Güçlü bir oyuncu kadrosuyla izleyici karşısına çıkacak olan Kuruluş Osman dizisinde hangi isimler yer alacak? İşte merak edilen o oyuncular...

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI

Burak Özçivit
Ragıp Savaş
Ayşegül Günay
Hazal Subaşı
Saruhan Hünel

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANMAYA BAŞLAYACAK?

Kuruluş Osman dizisinin Ekim ayının sonlarına doğru yayınlanması tahmin ediliyor.

KURULUŞ OSMAN HANGİ KANALDA?

Kuruluş Osman dizisi ATV ekranında izleyicisiyle buluşacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TÜRK OĞLU TÜRK13 Kasım 2019 15:56

    osmanlı ..osmanlı..biR sülale..sonunda 1915 te TÜRK MİLLETİNİ  ve TÜRK VATANINI kendilerini kurtarmak için SEVR BARIŞ ANTLAŞMASI VE MONDROS MÜTAKERESİ ile  avrupalılara amerikalılara bunların maşası yunanlılıara masada teslim etmişler. sonra YÜCE ALLAH, ATATÜRK KULUNU GÖNDERİP TÜRK MİLLETİNİ VE TÜRK VATANINI bu avrupalı amerikalı ve onların uşağı yunanlılardan kurtarmış.. bütün bu gerçeklere rağmen hala dinci tarikatçı kafayla osmanlı..osmanlı.. biraz da  GÖKTÜRK DEVLETİ Nİ film yapın..GERÇEK TÜRK TARİHİ ARAŞTIRIN..bırakın batak osmanlı sülalesini..onlara kulluk etmeyi.. YÜCE TANRI YA KULLUK EDİN..ASIL MİLLETİNİZE DÖNÜN.. 

  • VATAN EVLADI18 Ekim 2019 11:48

    Çok lazımdı sanki, geçmişimizi dizilerden değil kitaplardan öğrenelim. Birilerini zengin etmek için yapılan sav sata başka bir şey değil.

  • Türkoğlutürk 18 Ekim 2019 12:54

    Haklısın, arkamıza bakmaktan önümüzü göremiyoruz. Eğitim sıfır.

  • AHMET ÖZBİR18 Ekim 2019 11:38

    KURULUŞ Osman'ı büyük bir heyecanla bekliyoruz, Burak'ımızı buram buram bağrımıza basıyoruz. Diriliş Ertuğrul gibi reyting rekorları kıracağından şüphem yok! Sn. Engin Altan Düzyatan'ın emeklerini asla unutmayacağız. Osmanlının torunlarını Rabbim iki cihanda aziz eylesin. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.