E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKurtulmuş: Başımıza gelen birçok şey Suriye politikası sonucu---

Kurtulmuş: Başımıza gelen birçok şey Suriye politikası sonucu

Kurtulmuş: Başımıza gelen birçok şey Suriye politikası sonucu
19 Ağustos 2016 - 03:40 borsagundem.com

"Keşke zamanında geçerli bir barış perspektifi geliştirilebilseydi. Yakında inşallah dışarıdan zorlamayla değil, Suriye halkının kabul edebileceği bir çözüm bulunacaktır"

Hürriyet yazarı Murat Yetkin, bugünkü köşesinde, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un Suriye konusunda çok önemli açıklamalarına yer verdi. 

İşte Yetkin'in o yazısı:

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin bugün başına gelen ‘birçok şeyin’ Suriye’deki durum ve ‘Suriye politikasının bir sonucu’ olduğunu söyledi. Kurtulmuş bu sözleri 17 Ağustos’ta bir grup gazeteci, öğretim üyesi ve düşünce kuruluşu temsilcisiyle 15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrası görünüm üzerine sorular sorulduğu toplantı sırasında sarf etti.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erkal19 Ağustos 2016 22:17

    Gunaydin

  • ULKEMİZDE STRATEJİ..19 Ağustos 2016 10:26

    UKEMİZDE MALUM MUHALEFET SURİY EİLE İYİ ADIMLAR ATMALI, ARACI OLMALI VE AKPK+MHP+CHP+ ORTAK UZLAŞI YAPTIK RUSYA VE SURİYEYİ ULKKECE DESTEKLİYORUZ DEMELİ VE SINIRLARIMIZ DİZAYN EDİLMELİ... BU PKK+PYD YAPILANMASINDA UZLAŞI SAĞLANMALI.. PYD= RUSYADA İSTEMIYOR ABD EMRİNDE DİYE.. SURİYEDE TURKIYE İÇİN TOPRAKLARIMA SAHİP ÇIKARIM DESTEK BULURSAM TURKIYELE DOST OLURSAM DİYO... TAM BUTUN SURİYE OLSUN DERSEK ULKECE, MUHALEFET ARACI OLURSA BU İŞ ÇÖZULUR.. ABD SEÇİM DERDINDE, AVRUPADA EKONOMİ DERDINDE.. GNÇLK

  • RUSYA+SURİYE+TURKİYE+İRAN FORMUL BUDUR..19 Ağustos 2016 10:24

    RUSYA ,SURİYENİN İYİLEŞMESİNİ İSTİYOR. SATRANÇDA BİR KALE SURİYE... TÜRKİYE AVRUPĞADAN VE ABD DEN BEKLEDİĞİ DESTEĞİ NE MADDİ NE ASGARİ ALANDA ALAMADI... ŞİMDİ RUSYA+SURİYE DİZAYNINDA, PYD+VETERÖR ÖRGÜTLERİNİDE DEF EDEREK YENİDEN KURULMASINDA BİZDEN DESTEK İSTEYECEKLER... YANİ.. RUSYA+SURİYE+İRAN+TÜRKİYE UZLAŞARAK KAYNAYAN ATEŞİ SÖNDÜRÜR.. BİZDE SINIR GÜVENLİĞİMİZİ OLUŞTURURUZ.. YOKSA ABD+AVRUPA NE MULTECİLERİ VE SAVAŞI NEDE PKK+PYD+İŞİD TERÖR ORGUTUNU BİTMEK İSTEMİYOR... GNÇLK

  • vatandaş19 Ağustos 2016 09:41

    her iç ve dış politikanız ,her icraatınız yanlış ,hatalı kendiniz söylüyorsunuz hala neden o koltuklarda oturuyorsunuz istifa edin hiükümet olarak istifa edin ülkeye daha fazla zarar vermeyin

  • vatandaş19 Ağustos 2016 08:53

    yavaş yavaş aklınız başınıza geliyor,uyanıyorsunuz ama bu aymazlığınız ülkemize çok zarar verdi.

  • Ziya19 Ağustos 2016 08:39

    Seni başbakan yapsalardı şimdi havalarda uçuyordun tabi ki o zaman bambaşka bir numan olacaktı karşımızda.

  • HİLAL19 Ağustos 2016 08:28

    Suriye politikasını muhalefet uygulamaya koymadı sayın bakan herhalde AKP ile yolunu ayıracaksın işler iyi gitmiyor herhalde birkaç gündür hükümetten ayrı değişik görüşler belirtiyorsun diğer bir bakan bir gün sonra söylediklerinin tersi beyanat veriyor, hayırlısı bakalım.

  • bukalemun..19 Ağustos 2016 08:04

    acilen bu bukalemunları tespit etme yöntemleri geliştirilmeli.