E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKürşat Ayvatoğlu konuştu---

Kürşat Ayvatoğlu konuştu

Kürşat Ayvatoğlu konuştu
01 Nisan 2021 - 20:44 borsagundem.com

Uyuşturucu kullanırken görüntülenen Ayvatoğlu, "Zaten genel merkezden ayrılıp, oto alım-satım yapacaktım" ifadelerini kullandı

Lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri basına sızan ve ev hapsi cezası alan AK Parti Genel Merkezi çalışanı Kürşat Ayvatoğlu, "Alkol de kullanıyordum, sigara da kullanıyordum ama bunları paylaşmıyordum, bana kumpas kuranlar mahrem dediğimiz görüntüleri paylaştı" dedi.

"GÖRÜNTÜLER, İTİBARIMI ZEDELEMEK İÇİN PAYLAŞILDI"

Lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri basına sızan ve ev hapsi cezası alan AK Parti Genel Merkezi çalışanı Kürşat Ayvatoğlu, DW'de Nevşin Mengü'nün sorularını yanıtladı. 

Ayvatoğlu, "Alkol de kullanıyordum, sigara da kullanıyordum ama bunları paylaşmıyordum, bana kumpas kuranlar mahrem dediğimiz görüntüleri, itibarımı zedelemek için paylaştı" dedi. Ayvatoğlu, görüntülerin 20 yıldan fazladır tanıdığı, çocukluk arkadaşı tarafından paylaşıldığını belirtti. 

Ayvatoğlu, arkadaşının bu görüntüleri 'bir takım hazımsızlıklardan dolayı' internette yayımladığını söyledi. , 

İfadesinde uyuşturucu için 'pudra şekeri' demesinin nedenini ise "Olayın şokuyla dedim, aklıma ilk gelen şeydi" diye açıkladı. 

"GENÇ KARDEŞLERİME SESLENİYORUM"

2014'te araba alım satımıyla uğraşmaya başladığını ve sonrasında da buna devam ettiğini belirten Ayvatoğlu, "Sosyal medyada en iyi fotoğrafları paylaşmaya, en iyi hayatı yaşamaya çalışıyoruz. Burada herkes en iyi yemeği yediğini, en iyi arabasını, en iyi mekana gittiğinde fotoğrafını paylaşıyor. Ben bütün genç kardeşlerimden buna çok dikkat etmelerini, hayatta bir hedefi olan insanlara çok yanlış bir şey olduğunu bizzat mağduru olarak... Madde ve sosyal medyada kendini farklı gösterme gibi bir yolda, arayışta olma içinde kimsenin olmaması gerekiyor" dedi. 

Olayın ardından dondurduğu Instagram hesabını da aktif hale getirdiğini söyleyen Ayvatoğlu'nun '@kastanceworks' kullanıcı adlı hesabına girilebildiğini söyledi. 

"CUMHURBAŞKANIMIZIN KARŞISINA BÖYLE ÇIKMAK İSTEMEZDİM"

AK Parti'de çalıştığı süre boyunca özel kalem görevi yürütmediğini belirten Ayvatoğlu, AK Parti genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile olan görüntülerine ilişkin "Hamza bey telefonu bana vermişliği yok, telefon titrediği ve konuşmaya zarar verdiği için masadan aldım. Çıkışta da iade ettim" diye konuştu. 

"Ben bir lider sevdim, onun inandığı yolda hareket etmek istedim. Gerçekten çok özür diliyorum. Böyle karşısına çıkmak istemezdim Sayın Cumhurbaşkanımızın" diyen Ayvatoğlu, ayrıca, "Süleyman Soylu'nun gece gündüz vermiş olduğu bu mücadelede onun tebessümüne vesile olayım derken üzülmesine vesile olduğum için çok pişmanım, ondan çok çok özür diliyorum" dedi. 

"KÖTÜ ARKADAŞ ÇEVRESİNDEN DOLAYI OLDU"

Ayvatoğlu ayrıca, "Genel merkezden zaten ayrılmayı düşünüyordum, oto alım satım işine ağırlık verip galeri için dükkan bakmaya başlamıştım. Kendimi tamamen otomotiv işine vermek istiyordum. Kongrelerden sonra ayrılıp kendi işime ağırlık vermek istiyordum. Kongre heyecanını yaşamak istedim" ifadelerini kullandı. 

"Büyük bir hata yaptığımın farkındayım" diyen Ayvatoğlu, "Kötü arkadaş çevresinden dolayı oldu" diye konuştu. 

Kürşat Ayvatoğlu'nun aylık geliri ortaya çıktı

 

Kürşat Ayvatoğlu hakkında verilen karara itiraz edildi

 

Mahkeme, Kürşat Ayvatoğlu hakkında kararını verdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :