E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKüresel piyasalarda endişeler sürüyor---

Küresel piyasalarda endişeler sürüyor

Küresel piyasalarda endişeler sürüyor
19 Şubat 2021 - 08:54 borsagundem.com

ABD vadeli endeksleri geriledi, Avrupa'da karışık bir seyir hâkim oluyor

Haftanın son işlem gününde ABD vadeli endekslerinde aşağı yönlü bir hareket gözlenirken, Avrupa vadeli endekslerine ise karışık bir seyir hâkim.

ABD Hazine kâğıdı getirilerinde yükselişin hisse senetleri için görünümü negatif etkilemesi ve petrol fiyatlarında yaşanan gerileme ABD vadeli endekslerindeki aşağı yönlü seyirde etkili oluyor.

Analistler, ABD'de dün açıklanan işsizlik sigortası başvurularının beklentilerin üzerinde gelmesini yatırımcılara ekonomilerde toparlanmanın kırılgan olmaya devam ettiğini hatırlatmasının da vadeli endeksleri negatif faktörler arasında olduğuna işaret ediyorlar.

Şu sıralarda vadeli Dow Jones Sanayi Endeksi 76 puan, yüzde 0,24, S&P 500 vadeli endeksi 9,25 puan, yüzde 0,24 ve Nasdaq 100 vadeli endeksi 38,5 puan yüzde 0,28 ekside.

Avrupa'da FTSE 100 vadeli endeksi düne göre yüzde 0,18 gerilerken, FDAX yüzde 0,10 ve Eurostoxx 50 vadeli endeksi yüzde 0,14 artıda işlem görüyorlar.

Kurlar Merkez sonrası günde nasıl seyrediyor

 

Günün önemli şirket haberleri 19/02/2021

 

Yabancılar hangi hisselerde işlem yapıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)