E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto varlık fonlarına giriş artıyor---

Kripto varlık fonlarına giriş artıyor

Kripto varlık fonlarına giriş artıyor
31 Ekim 2023 - 07:55 borsagundem.com

Kripto varlık fonlarına sermaye girişi temmuzdan bu yana görülen en yüksek seviyeye çıktı

Bitcoin vadeli borsa yatırım fonları gibi dijital varlık yatırım ürünlerine sermaye girişi, temmuz ayından bu yana en büyük tek hafta girişini gördü.

Kripto varlık yöneticisi CoinShares'in pazartesi günü yayınladığı bir rapora göre, SEC'in spot bazlı bir Bitcoin ETF'sini onaylamaya hazırlandığı yönündeki beklentilerin artmasıyla fonlar yaklaşık 326 milyon dolar topladı. Sermaye girişinin yüzde 90'ı Bitcoin varlıklarına oldu.

İyimserlik, Solana ile ilgili ürünlerin 24 milyon dolar giriş görmesiyle, altcoinlere olan talebi artırmaya da yardımcı oldu. Bitcoin'den sonra en büyük ikinci kripto para birimi olan Ether'de ise 6 milyon dolarlık çıkış görüldü.

En büyük girişler Kanada, Almanya ve İsviçre'den olmuştur. ABD, girişlerin %12'sini oluşturdu. Raporda, genel olarak, yönetilen toplam varlık miktarının Mayıs 2022'den bu yana en yüksek olan 37,8 milyar dolar olduğu belirtildi.

Kriptolar haftaya güçlü başladı

 

ABD'den 'kripto' avı

 

Kripto para borsaları çöküşün eşiğinde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)