E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto paralarda Elon Musk'ın hamlelerine dikkat!---

Kripto paralarda Elon Musk'ın hamlelerine dikkat!

Kripto paralarda Elon Musk'ın hamlelerine dikkat!
23 Temmuz 2022 - 08:10 borsagundem.com

Kripto para piyasasında bir hafta daha Elon Musk spekülasyonuyla geçti gitti. Musk'ın yaptığı açıklamalarının her bir cümlesi buram buram spekülasyon, hatta manipülasyon kokuyor.

Satın almaktan vazgeçtiği Twitter tarafından 'manipülasyon' suçlamasıyla hakkında dava açtığı Tesla CEO'su Elon Musk, kripto para piyasasında da mı manipülasyon yapıyor?  Barış Erkaya, Dünya'daki haberinde bu sorunun yanıtını veriyor. 

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Öneri güleni25 Temmuz 2022 07:37

    Seçimden önce yükselmez kriptolar . Ytd. 😉

  • Gercekler 24 Temmuz 2022 09:29

    Kurnaz coin üreticileri tahüüt proje falan deyip deyip alıcı toplayıp geleceğin paraları diye medyada işletip insanların eline verip köşeyi dönüler. Hiç bir karşılığı olmayan sahte paraları(coinleri) üretip üretip insanların kucağına döktüler gercek oaraları insanlardan alıp kasalarına doldular. El değiştirne işi biten coinlerin işi bitmişti, eski yerler hayal, ancak eklerinee yedirecel coin kalmışsa aradabir ara gazı verip hafif çıkararak ve yüksrk hedef gösterip alıcı toplayarak yedirirler.

  • Yorum23 Temmuz 2022 17:52

    Bu adam bitcoin ni zararına satıyorsa bilin ki bitcoin daha çok düşecek zarar da öyle az buz değil