E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarKripto para kalpazanlarına baskın---

Kripto para kalpazanlarına baskın

Kripto para kalpazanlarına baskın
16 Şubat 2022 - 23:02 borsagundem.com

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bir eve baskın yapan polis, kripto para üretiminde kullanılan bilgisayar bileşenleri ele geçirdi

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, polis ekiplerince bir eve yapılan baskında kripto para üretiminde kullanılan bilgisayar bileşenleri ele geçirildi, 1 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bugün İzmit'te bir eve baskın yaptı. Kripto para üretiminde kullanılan 53 adet ekran kartı, 9 adet güç kaynağı, 8 adet anakart ve anakarta bağlı bilgisayar bileşenleri ele geçirildi. 1 kişi hakkında Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem başlatıldı.

Faiz artışları kripto paraları nasıl etkiler?

 

AK Parti'li hukukçu milletvekilleri, 'kripto varlıkları' görüşecek

 

Kripto paralarda hızlı yükseliş

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kadir17 Şubat 2022 09:21

    Mainer'lara kalpazan benzetmesi çok güzel olmuş. Kullanırım ben bunu  :D 

  • Sai17 Şubat 2022 01:01

    Cehalete bakarmısın :D Çok tehlikeli unsurlar bulmuşlar. anakart ram :D Kaçakçılık dediğide muhtemelen sarı siteden alınmış ikinci el ekran kartları :D. Fii tarihinden kalma ikinci el aletlerin faturasını bulamadığı için millete eziyet etmeyi bırakın, o aletlerin çoğu yolculukla yada amazon alışverişiyle geliyor faturasının olmaması da doğal. Parasını veren 100 kart da alır satarda. İkinci eli de yasaklayın oldu olucak. Benim korkum bunlar cehaleti abartıp milletin evde çalıştığı iş bilgisayarını, çocukların oyun bilgisayarını da kaçakçılık diye alıp bişey yaptığını zannetmeleri olucak. Sonuçta evde her aletin faturasını garantisini kasada tutmuyorsunuz heralde.

  • Mucise Reis ;)17 Şubat 2022 00:22

    Kalpazan ne alaka yahu :D adam pc parçalarını almış elektırk vermiş pcde coin kazısı yapıyor. para felan bastığı yok :D büyük ihtimal, bilgisayar parçalarını kaçak olarak yurda getirmiş olabilir. Yoksa ne diye adli işlem oldu ? aklım almadı. Haberi çözemedim.