E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKraliçesi Elizabeth ‘Yılın Yaşlısı’ ödülünü reddetti---

Kraliçesi Elizabeth ‘Yılın Yaşlısı’ ödülünü reddetti

Kraliçesi Elizabeth ‘Yılın Yaşlısı’ ödülünü reddetti
20 Ekim 2021 - 12:28 borsagundem.com

Yaklaşık 70 yıldır tahtta olan 95 yaşındaki İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, Oldie dergisi tarafından ‘Yılın Yaşlısı’ seçildi, ancak ‘hissettiği yaşta olduğu’ gerekçesiyle ödülü reddetti.

Reuters’a göre, ödülün organizatörleri, Kraliçe’nin ‘Yılın Yaşlısı’ ünvanını kabul etmek isteyip istemediğini öğrenmekiçin Kraliyet Sarayı ile temasa geçti ve bir mektup ile red cevabı aldı.

Kraliçe’nin Özel Sekreter Yardımcısı Tom Laing Baker tarafından kaleme alınan mektupta, “Majesteleri, gerçek yaşın hissedilen yaş olduğuna inanıyor. Bu nedenle Kraliçe, ödülü kabul edebilmek için ilgili kriterleri karşıladığını düşünmüyor ve ödül için daha değerli bir kişiyi bulacağınızı umuyor” denildi.

Kraliçe’nin Nisan ayında hayatını kaybeden eşi Prens Philip 2011 yılında 90 yaşındayken aynı ödülü almıştı.

Kraliçe Elizabeth'in ölümü ardından yapılacaklara ilişkin planlar sızdı

 

Kraliçe 2. Elizabeth ulusa seslendi: Başaracağız

 

Kraliçe 2. Elizabeth 150'den fazla başbakan gördü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Erol g.20 Ekim 2021 13:22

    ÜLKEMİZDE 60 YAŞ ÜZERİNDE OLANLARIN BEN DAHİL ÇOĞUMUZ EMEKLİ OLMUŞTUR JAPONYA'DA İSE 3 MILYONDAN FAZLA 60 YAŞ ÜZERİNDE OLAN ÇALIŞAN VARMIŞ

  • Erol g.20 Ekim 2021 12:54

    INSAN HİSSETTİĞİ YASTADIR BİR KİŞİ 60 YASINDA OLSA DA KENDİNİ 20 YAŞINDA HİSSEDIYORSA 20-60 YAŞLARINDA DA METOBOLIZMA HIZLARI AYNI OLDUĞUNDAN 60 YAŞINDAKİ KİŞİ KENDİNİ 20 YAŞINDA HİSSEDEBİLİR KRALİCE DE 95 YAŞINDA OLMASINA RAĞMEN KENDİSİNE BAKMAYI BİLDİĞİ İÇİN YAŞLANDIĞINI HİSSETMEZ BULUNDUĞU YAŞI KABUL ETMEZ KENDİNİ 25- 30-40 YAŞLARINDA HİSSEDİYOR İSE O YAŞLARDADIR BENDE 65 YAŞ ÜZERİNDEYİM AMA HİÇBİR ZAMAN KENDİMİ 19 YAŞ ÜZERİNDE HİSSETMEDİM ZAMAN KAVRAMIM BIRAZ DEĞİSIKTİR BELKİ KRALİCENİN YAŞINA GELIRSEM KENDİMİ 20 YAŞINDA HİSSEDERİM