E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKorkunç kazada can pazarı: 2 kişi yeniden hayata döndürüldü---

Korkunç kazada can pazarı: 2 kişi yeniden hayata döndürüldü

Korkunç kazada can pazarı: 2 kişi yeniden hayata döndürüldü
16 Ekim 2021 - 20:12 borsagundem.com

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde minibüs ile otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazada 2’si ağır olmak üzere 12 kişi yaralandı.

Gaziantep’ten Araban istikametine seyir eden 27 AHU 357 plakalı M.K. idaresindeki minibüs, Yavuzeli ilçesi girişinde karşı istikametten gelen ve şeridine giren H.B.Ç. idaresindeki 06 LIJ 22 plakalı otomobil ile çarpıştı.

ARAZİYE SAVRULDULAR

Her iki araç ve içerisindeki yolcular çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki kayalık araziye savruldu. Feci kazada 2’si ağır toplam 12 kişi yaralandı.

2 KİŞİ YENİDEN HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ

Sağlık ekiplerinin yoğun çabası ile kalbi ve nabzı duran 2 kişi yeniden yaşama döndürüldü. Yarılalar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Gaziantep’teki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

YARALILARDAN 10’U AYNI AİLEDEN

Kazada yaralananlardan 10’nun minibüste bulunduğu ve aynı aileden olduğu öğrenildi. Kazanın ardından şoka giren minibüs sürücüsü M.K. yara almadan feci kazadan kurtuldu.

Minibüste bulunan ailenin piknik yapmak amacıyla Araban ilçesinde yakınlarının kaldığı bağ evine gitmek için yola çıktığı öğrenildi.

HAYATİ TEHLİKELERİ SÜRÜYOR

Kaza nedeniyle güvenlik tedbirlerinin alındığı yolda ulaşım kontrollü sağlanırken, kazada ağır yaralanan 2 kişinin hayati tehlikesi sürerken diğer yaralıların ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)