E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKorkunç gerçeği 37 yıl sonra öğrendi! Kızının babası...---

Korkunç gerçeği 37 yıl sonra öğrendi! Kızının babası...

Korkunç gerçeği 37 yıl sonra öğrendi! Kızının babası...
28 Mayıs 2021 - 14:35 borsagundem.com

ABD'de tüp bebek yoluyla doğum yapan kadın, çocuğunun babasının kimliğini tam 37 yıl sonra öğrendi. Yıllar sonra ortaya çıkan gerçek büyük bir skandalı gözler önüne serdi.

ABD’nin New Jersey eyaletinde Bianca Voss, 1983’te tüp bebek yöntemi ile hamile kaldı. 38 yaşındaydı. Bu tedavi için doktorun sperm bağışçısı kullanmasına izin verdi. Bunun için ekstra 100 dolar ödedi. Kızı Roberta, geçen yıl Noel Bayramı’nda hediye gelen DNA kitini uyguladı.

SONUÇ KARŞISINDA ŞOKE OLDU!

Bilgilerini soyağacı hizmeti veren siteye yükledi. Ancak sonuç karşısında şok oldu. Babası, doğumunu yaptıran Doktor Martin Greenberg (81) çıktı.

‘TIBBİ TECAVÜZ’

Doktorun tedavide Voss’tan izin almadan kendi spermlerini kullandığı ve Roberta’nın biyolojik babası olduğu anlaşıldı. Literatürde ‘tıbbi tecavüz’ olarak geçen bu durum bir suç. Voss ve kızı Roberta, doktora 75 bin dolarlık tazminat davası açtı. 75 yaşında olan Voss, aynı zamanda doktordan sağlık durumuna, kronik hastalığı olup olmadığına dair bilgileri de paylaşmasını istiyor. Doktorun başka hastalarında da kendi spermini kullanıp kullanmadığı araştırılacak.

Bebek pudrasında 'asbest' bulundu

 

İnanılmaz olay! Genç kadın 'dokuz' doğurdu...

 

Antep ve Urfa'da bebek ölümleri alarm veriyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)