E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKopenhag'dan Başakşehir maçına erteleme talebi---

Kopenhag'dan Başakşehir maçına erteleme talebi

Kopenhag'dan Başakşehir maçına erteleme talebi
12 Mart 2020 - 17:34 borsagundem.com

Danimarka temsilcisi Kopenhag, Medipol Başakşehir ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ikinci maçı için erteleme talebinde bulundu

Çin'in Vuhan kentinden dünyaya yayılan yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını futbolu da vurdu. Danimarka'da alınan kararla, ülkedeki tüm spor müsabakaları ay sonuna dek askıya alındı. 

Bu kapsamda Danimarka temsilcisi Kopenhag, Medipol Başakşehir ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ikinci maçı için erteleme talebinde bulundu.

Kopenhag'dan yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"Danimarka'daki durumla alakalı olarak UEFA'ya ve Başakşehir kulübüne bilgilendirme yapılmıştır. Ülkede korona virüs nedeniyle ortaya çıkan durumun Danimarka hükümeti tarafından getirilen kısıtlamaları ve ülke futbolu üzerinde alınan kararları beraberinde getirdiği iletilmiştir. Bu yüzden Başakşehir ile 19 Mart'ta oynayacağımız maçın ertelenmesini ve bununla ilgili UEFA'nın vereceği onayı bekliyoruz."

UEFA’dan korona virüs çağrısı

Merih Demiral'dan korona virüs açıklaması

İspanya'da korona virüs kabusu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)