E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKomedyen Atalay Demirci gözaltına alındı---

Komedyen Atalay Demirci gözaltına alındı

Komedyen Atalay Demirci gözaltına alındı
05 Ağustos 2016 - 15:18 borsagundem.com

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasından şampiyon olarak üne kavuşan komedyen Atalay Demirci, Ankara'da Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından gözaltına alındı.

15 Temmuz darbe girişimi sonrası sosyal medya hesabının hacklenmesi sonucu Fethullah Gülen'e yakın isimler Enes Kanter ve Hakan Şükür'le yazışmaları ortaya çıkan, Atalay Demirci, Ankara'da gözaltına alındı.

Söz konusu paylaşımların ardından bir açıklama yapan ünlü komedyen, "İçinde bulunduğum durumun bir hata olduğunu kabullenmem ile birlikte, son zamanlardaki oluşan örgütsel yapının ve getirdiklerinin rahatsızlığını yaşamış ve yaşanan 15 Temmuz gecesi Fettullah Gülen Terör Örgütü tarafından yapılan darbe girişiminden sonra benim de herkes gibi fikrim değişmiştir" ifadelerini kullanmıştı.

Atalay Demirci, son olarak Beyaz TV muhaberinin kendisiyle gerçekleştirdiği röportaj sonrası yüzüne tükürmesi ile gündeme gelmişti.

ÜYESİ OLDUĞU YETİŞTİRME YURDU DERNEĞİNDEN ÇIKARILDI
Amasya Yetiştirme Yurdundan Ayrılanlar Derneği Başkanı Özcan Sorhan, Atalay Demirci ile yetiştirme yurdunda 9 yıl beraber kaldıklarını, ünlü komedyenin son günlerde Enes Kanter ve Hakan Şükür ile konuşmalarının ortaya çıkmasından sonra dernek üyeliğinden çıkarıldığını söyledi.

Demirci'yle beraber FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında açığa alınan dernek üyesi 2 kamu personelinin de üyelikten çıkartıldığını ifade eden Sorhan, "15 Temmuz'da FETÖ tarafından devletimize yönelik hain bir girişime hep beraber şahit olduk. Türkiye'nin karanlık bir ortama çekilmeye çalışıldığını bu girişimle gördük. Allah bu FETÖ gibi terör örgütlerine fırsat vermesin. Biz yetiştirme yurdunda kalan vatandaşlar olarak devletimizin her zaman yanındayız. Biz çocukluğumuzdan bu yana hep devletimizin ekmeğini yedik ve devleti bir baba olarak gördük. Bu nedenle devletimize ihanet edemeyiz, biz devletimiz için varız, bizim için söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Biz devletimizle büyüdük, devletimizle işe girdik ve devletimizle hayatımızı kurduk. Bu devlete ve millete hainlik kim yapıyorsa biz onu görmek ve onunla görüşmek istemiyoruz. O yüzden adı bu terör örgütüne karışmış hiç bir üyemizi içimizde barındırmıyoruz" ifadelerini kullandı.

"VATAN HAİNLERİNİ İÇİMİZDE BARINDIRMAYIZ"
Yetiştirme yurdunda kalan vatandaşlar olarak devletin bekasını her şeyin üzerinde gördüklerini anlatan Sorhan, şunları kaydetti:

"Bizler bu vatanın ekmeğiyle büyüdük, bu vatana ihanet edemeyiz. Ancak her insan bir olmuyor, vatan hainlerini aramızda barındırmayız. Biz devletin çocukları olarak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyoruz ve ona teşekkür ediyoruz, bu darbe girişiminde dik durdu ve toplumu birleştirdi. Atalay Demirci ve diğer 2 kişiyi Fetullahçı Terör Örgütü soruşturmasından aklanana kadar üyeliğimize almıyoruz. Biz devletin çocuklarıyız, bu vatana ihanet edenlere göz açtırmayız ve yanımızda tutmayız."

ATALAY DEMİRCİ KİMDİR?
Atalay Demirci, Ankara'da doğdu. 8 Temmuz 1976 doğumlu iki çocuk babası Demirci 34 ülkede 3000'den fazla gösteri yapıldığı biliniyor. Yetenek Sizsiniz programına katılarak ün yapmış, Hülya Avşar ile atışmaları ilk geldiği günden beri büyük ses getirmiş ve sonunda programı kazanmış.

Çağlayan Adliyesi'nde FETÖ operasyonu

 

Gülen'in 43 yıllık sağlık raporu yüzünden gözaltına alındı

 

İlker Başbuğ, elyazısı ile bir mesaj yayınladı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)