E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor​'Kombine kartları iptal edilecek'---

​'Kombine kartları iptal edilecek'

​'Kombine kartları iptal edilecek'
12 Mayıs 2014 - 16:59 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü, kutlamalar sırasında Alex lehine tezahüratta bulunan taraftar grubu üyelerinin kombine kartlarının iptal edileceğini duyurdu

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, şampiyonluk kutlamaları sırasında, sarı-lacivertli takımın eski futbolcusu Alex de Souza için tezahürat yapan taraftar grubuyla ilgili, "Geçmişte bu sporcuyu yuhalayarak protesto eden bu grubun, bugün O'na sahip çıkma hakkı yoktur" denildi.
Açıklamada, Türk Telekom kale arkası üst tribünde yer alan taraftar grubuna yönelik suçlamalarda bulunuldu. Bu taraftar grubundaki şahısların tek tek tespit edilerek kombine kart ve biletlerinin iptal edileceği belirtildi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kutlamalar sırasında Alex de Souza tezahüratlarının ardından sinirlerek bu taraftar grubuna sert tepki göstermişti.
Aziz Yıldırım "Terbiyesizlik etmeyin. Bugün burada Fenerbahçe şampiyonluğu kutluyor. Bir şahıs üzerinden değil bu futbolcuların emeklerini kutluyor. Sizi bir daha stada sokmam. Terbiyesizler. Ahlâksızlar. Paralı köpekler. Yeter artık" ifadesini kullanmıştı.
Yıldırım "Alex'i ben aldım kulübe faydası olsun diye. Sizler yuhaladınız. Ben yine tuttum onu. Fenerbahçe'ye faydası olmayacağı için de gönderdim. Bu futbolcuların emeklerine saygısızlık etmeyin. Fenerbahçe burada 3 Temmuz'dan bu yana yaşadıklarının hesaplaşmasını yapıyor. Sizin gibi geçen sene Karabük maçından sonra 'Şike, şike' diye bağırmıyor. Fenerbahçeli değilsiniz siz. Bir daha bu tribünlere giremeyeceksiniz. Herkesin önünde söz veriyorum. Ahlâksızlar" diye bağırmıştı.

Açıklamada bu taraftarların, "Fenerbahçe taraftarı üzerinde cebir ve tehdit ile baskı kurarak, tribünlerde ranta dayalı terör grupları kurdukları" ifade edildi.
Bu taraftar grubunun adeta suç üstü yakalanarak, "tarih olduğu" kaydedilen açıklamada "Tüm Fenerbahçe kamuoyu bilmelidir ki bu küçük grup, dünkü hareket tarzı ile suçüstü yakalanmış, gerçek Fenerbahçe taraftarından gerekli cevabı almış ve dün gece itibarı ile tarih olmuşlardır. Yönetim kurulu olarak bu grup ve şahısların tek tek tesbit edilerek kombine kart ve biletlerinin derhal iptal edileceğini ve hiçbir surette stadımıza sokulmamaları için en sert tedbirleri alacağımızı, önümüzdeki günlerde daha ayrıntılı açıklamalar yapacağımızı kamuoyuna duyururuz." denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ilahi adalet12 Mayıs 2014 17:39

    başbakana dikdatör diyenler vardı. kendilerine laf atıldığında nasılda tahammül edemiyor değil mi. işte insan haksız yere itham olunursa herkes gibi tepki vermesi normalmiş değil mi? tabiki başına gelmeden bilemez.