E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKomandolar ve askeri araçlar Kilis'e gidiyor---

Komandolar ve askeri araçlar Kilis'e gidiyor

Komandolar ve askeri araçlar Kilis'e gidiyor
22 Aralık 2018 - 16:45 borsagundem.com

Suriye sınırındaki birliklere takviye amacıyla bir süre önce Hatay'a gelen komandolar ve askeri araçlar, Kilis'e doğru hareket etti.

Çeşitli birliklerden Hatay'a gönderilen komando birlikleri ve askeri araçlar, Hassa-Kilis kara yoluna doğru seyre geçti.

Komandoları taşıyan otobüs ve askeri araçlardan oluşan konvoyun, güvenlik önlemleri altında ilerlediği görüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mahallenin Delisi23 Aralık 2018 05:14

    Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geçme, tanı! Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı: Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda? Şüheda fışkıracak toprağı sıksan, şüheda! Canı, cananı, bütün varımı alsın da Huda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ASLANLAR!

  • ALİŞ22 Aralık 2018 21:52

    ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN AYAKLARINA TAŞ DEĞMESİN İNŞALLAH KAHPE TERÖRİSTLER KAHROLSUN PKK YA MEYİL EDENLER ARTIK EMPERYALİZMİN ONLARI NASIL NEZLE MENDİLİ GİBİ ATTIĞINI ANLAMALI GERÇEK DOST OLAN TÜRKLERLE KARDEŞ OLUP KUCAKLAŞMALI BU VATAN AYRILIKÇI OLMAYANLARIN VATANIDIR BİN YILDIR BİR ÇOK IRKIN İNSANI BERABER YAŞADIK BUNDAN SONRADA YAŞARIZ YETERKİ BAŞKALARININ OYUNCAĞI OLMAYALIM