E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKoç'tan büyük satın alma!---

Koç'tan büyük satın alma!

Koç'tan büyük satın alma!
18 Eylül 2013 - 07:13 borsagundem.com

İş dünyasının ünlü ismi Mustafa Koç, çok konuşulacak bir satın almaya imza attı

Ancak bu seferki ne bir ihale  ne de bir şirket! Bu bir ev… Peki, bir evin çok konuşulacak yanı ne olabilir? Yeri jet sosyetenin gözde adresi Manhattan, fiyatları ise 5 milyon dolardan başlıyorsa elbette ki çok konuşulacaktır.
Amerika’da mülk alma fırtınasına kapılanlar arasında yer alan Caroline-Mustafa Koç çiftinin bu çok özel evini Bülent Cankurt Günaydın’daki köşesinde bakın nasıl kaleme aldı..
Yeni Dünya'da yuva kurmuşlar
İş, sanat ve sosyete dünyasında yurt dışında ev sahibi olmak son yıllarda çok ama çok moda! Özellikle Amerika, Amerika'da da New York ve Miami, en çok tercih edilen yerler arasında geliyor.
 Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve eşi Caroline Hanım da, sonunda bu modaya kayıtsız kalmamış. Geçtiğimiz ay New York'un en popüler yerlerinden biri olan Manhattan'daki Park Avenue'da dillere destan bir ev satın almışlar.
 Koç çiftinin New York'taki yeni yuvaları için ne kadar ödediklerini öğrenemedim ama Manhattan'ın en geniş bulvarlarından biri olan Park Avenue'daki daire fiyatları 5 milyon dolardan başlayıp 60 milyon dolara kadar çıkabiliyor.
PATRONLARIN İKİNCİ ADRESİ
New York'ta 'ev'lenenler kervanına; en son Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dalia Garih katılmıştı.
Ender Mermerci, Ahu Aysal Kerimoğlu, Ferit Şahenk, Osman Çarmıklı, Turgay Ciner, Demir Sabancı, Murat Özyeğin, Dilek Sabancı, Sevil Sabancı, Fatih Terim, Orhan Pamuk ve Aysun Kibar, New York'ta evlerinin olduğunu bildiğim diğer ünlü isimler.
 Anlayacağınız; Mustafa-Caroline Koç çifti, New York'taki yeni evlerinde konu komşu sıkıntısı çekmeyecek!!!
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)