E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKoca'dan sosyal medyada gündem olan sağlık personeli hakkında açıklama---

Koca'dan sosyal medyada gündem olan sağlık personeli hakkında açıklama

Koca'dan sosyal medyada gündem olan sağlık personeli hakkında açıklama
05 Temmuz 2021 - 23:07 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kütahya otogarda mizahi bir tavırla vatandaşları aşıya davet eden sağlık personelinin soruşturulmasını gerektiren bir durumun olmadığını söyledi

Aşı standında görevli sağlık personelinin aşıya teşvik için otogardaki görevliler gibi seslenmesini içeren görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü, vatandaşları "Sinovac Sinovac, Biontech Biontech" şeklinde bağırarak aşı olmaya davet eden personel hakkında soruşturma başlatıldığını açıklanmıştı. 

Bakan Koca, konuyla ilgili Twitter'dan açıklama yaptı. Koca, "Kütahya'da otogarda görevli bir sağlık personelimiz mizahi bir tavırla vatandaşlarımızı aşıya davet ediyordu. Hizmetlerimiz her yerde ancak aşı ciddi bir konudur. Personelimizin soruşturulmasını gerektiren bir durum yok. Ancak aşıyı hepimiz ciddiye almak zorundayız." dedi. 

Kovid-19'da son 24 saat: Veriler açıklandı

 

1 milyon kişi daha aşılandı

 

Erdoğan'dan emeklilere peş peşe müjdeler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BİR DOST06 Temmuz 2021 12:38

    Ülkenin en büyük problemi dar kafalı bürokrat. Personele insanları aşılama görevi vermişsen bırak yöntemini kendisi belirlesin, sen sonuçları ölç, sanane hangi yöntemi kullandığından, personelin motivasyonunu neden bozuyorsun, bak ne güzel yerel aşı olma reklamını ülke çapında büyütmüş, bu durumda soruşturma değil ödül vermelisiniz.