E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKoca: 42 bin 500 personelin atamasını yapıyoruz---

Koca: 42 bin 500 personelin atamasını yapıyoruz

Koca: 42 bin 500 personelin atamasını yapıyoruz
10 Aralık 2022 - 23:45 borsagundem.com

Meclis Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulunan Fahrettin Koca, "İlan ettiğimiz 85 bin personelin 42 bin 500'ünün atamasını şimdi yapıyoruz. Diğer yarısını peşinden hemen alacağız" ifadesini kullandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İlan ettiğimiz 85 bin personelin 42 bin 500'ünün atamasını şimdi yapıyoruz. Diğer yarısını peşinden hemen alacağız" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Genel Kurulu'nda görüşülen Sağlık Bakanlığı'nın 2023 yılı bütçeleri üzerinde söz aldı.

Bakan Koca, Sağlık Bakanlığı'na personel alımıyla ilgili şu bilgileri verdi:

"İlan ettiğimiz 85 bin sağlık personelin 42 bin 500'ünün atamasını şimdi yapıyoruz. Diğer yarısını peşinden hemen alacağız. Yeni personelin 32 bini polikliniklerimizde hizmet verecek olan tıbbi sekreterlerden oluşuyor. 27 bin sözleşmeli hekimle yılbaşından itibaren sözleşmeler yapılacak."

27 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak

TBMM, kadına şiddet ve sağlık personeli için mesai yapacak

Koca: Düzce’deki depremde 1'i ağır 68 kişi yaralandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )11 Aralık 2022 08:23

    Sende mi siyasete oynuyorsun Bakan efendi.. yüzyılın felaketi COvid döneminde kadro vermediklerine... 2023 seçiminde anketler iyi değil diye, kadro vermeye başladın :D demekki bu ülkeyi seçimler düzeldiyor. demekki bu ülke sorunlarını seçim dönemleri iyileştirecek. demekki hak almak için insanlar sandıklara illaki bir gidecek... o zaman ise krallık değil, demmokrasi istiyor millet... bir seçimle bilmem ne sistemi diyip, sürüm sürüm sürünecek model istemiyor bu halk. bu adımlarınızın anlamını bu olarak anladım. Tam demokrasi ve milletin sosyal sendikaların egemen olduğu, yargının sosyal medya gibi var olduğu bölgelerde hatalı kararları bozacak güçte hareket kabiliyeti oldugu ülke laızm bizlere... bugun sosyal medyada 6 yaşında çocuğun başına gelenleri haykırabilirken, sokakda 10 kişi toplansa joplanabiliyor, izinsiz gösteri diye.. son hak, anayasal hakların iyileştirilmesi, isteyenın sokaktada haykırabilmesi. sonra siyasiler mum olacak.