E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKırmızı bültenle aranan terörist öldürüldü---

Kırmızı bültenle aranan terörist öldürüldü

Kırmızı bültenle aranan terörist öldürüldü
25 Şubat 2020 - 09:43 borsagundem.com

Kırmızı bültenle aranan PKK/KCK'nın sözde Mahmur-Kerkük eyalet sorumlusu Yahya Duman, MİT ve TSK'nın Sincar'daki operasyonuyla etkisiz hale getirildi

Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Mahmur-Kerkük eyalet sorumlusu Yahya Duman, MİT ve TSK tarafından Irak'ın Sincar bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirildi.

AA muhabirinin güvenlik kaynaklarından edindiği bilgiye göre, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan "Sabri Tori" kod adlı Yahya Duman'ın terör örgütüne 1993'te katıldığı, Siirt ve Şırnak kırsalındaki eylemlerde bulunduğu, 2016'da Mardin/Dargeçit Dibekli karakoluna yapılan saldırıyı yönettiği tespit edildi.

MİT ve TSK tarafından Irak'ın Sincar bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin PKK'nın Irak'taki sözde özel kuvvetler okullarından ideolojik ve askeri eğitim verdiği, 2019 yılından bu yana da sözde Mahmur-Kerkük eyalet sorumlusu olarak görev yaptığı öğrenildi.


 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sinem25 Şubat 2020 14:26

    bzde bu ERDOĞAN KARŞITLIĞI HER ŞEYİ YAPTIRIYOR..GALİBA YANLIŞ YAPTIK..HDP GİZLİ ORTAKLIĞINDA..

  • HAKAN25 Şubat 2020 14:24

    güya  demokrasiyi savunuyormuşuz..CHP yi desteklemekle..ble ble..gözümüzün içine  baka baka..yalan söylüyorlar..PKK ile ittifakı kuruyorlar..bizide alet ediyorlar..bu günden sonra  kimse bana CHP demesin..kendimi aldatılmış gibi görüyorum...ama bu tiyatro çabuk biter.

  • HALİL KERTENKELE25 Şubat 2020 11:47

    şerefsizler cehenmeme gitmeden hepsininde layık olduğu yeri bulup hepsini yakmışlar.bunları yapan başta hükümetimizi TSK ve MİT kutlar ve teröristlere destek veren muhalefete yazıklar olsun derim.

  • ______,______25 Şubat 2020 11:45

    eğer bu iktidar a destek vermek isek  muhalefet iktidara gelir ise TSK lerinin görevlerini Türkiye PKK ve YPG  güvenlik görevlilerimizin yerine getirebilirler.

  • Düzce li Ali. 25 Şubat 2020 11:29

    Güvenlik güçlerimizin elleri, kolları dert görmesin inşallah. Böyle köpekleri olduğu yerde imha etmek en dogru karar.

  • ali25 Şubat 2020 11:14

    bu namussuzların..kökü kazındı  gittide ,, bir siyasi ayakları  HDP var Bide  destekçisi bizim ahmak CHP yönetimi var..gizli ortak..yan kimse duymasın,,,gerçi  kim ahmak ikim akıllı..kim gizl saklı iş yapar onu seçimde  görürüz..bu halk hiç ummadığı dersi verecek..ahmaklara sözüm olmaz,,hdp yönetimi  CHP sesleniyor..artık ortaklığımızı gizlemeyin...açıklayın diyor..bizim chp yönetimi,,aman ses çıkırmayın diyor...güya milleti aptal yerine  koyuyorlar...zamanı gelinçe kmin aptal olduğunu göreceksiniz  ben..dahil,

  • ----------- ??????????-------------25 Şubat 2020 11:36

    ya bunların Türkiye deki çekirdeklerini oluşturan ve teröristlere destek veren ve ülkemizi bölmek isteyen hdp  ile ittifak yapan ve el ele kol kola yüren partilerden Atatürk ün partisi denilen chp ve iyi partinin hiç mi suçları yoktur.

  • malkoc3525 Şubat 2020 09:59

    olay bu işte